Milletvekili Bahattin Şeker'in 23 Nisan Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Bahattin Şeker'in 23 Nisan Kutlama Mesajı

Milletvekili Bahattin Şeker\'in 23 Nisan Kutlama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeke, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

22.04.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeke, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Şeker, yayınladığı mesajda, "Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Milli Mücadele azim ve kararlılığı ile Türk milletinin kıyamını ve milli iradesini temsil ederek Ankara'da 23 Nisan 1920'de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 94'üncü yıl dönümü kutlu olsun. Bu kutlu gün, Gazi Meclisimizin Türklük camiasına, İslam alemine, sömürü ve işgal altındaki mazlum milletlere ve bütün insanlığa duyurduğu "misak-ı milli" ve "ya istiklal ya ölüm!" kararının en büyük ve en görkemli tecellisidir. Bu vesileyle çocuklarımızın bu güzel gününde onların coşkusuna eşlik eden ve başarılı olması için emek veren, bütün annelere, babalara, öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum. 23 Nisan coşkusu, çocuklarımızın umut saçan göz bebeklerinden bütün kalpleri saracaktır" diye belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Bahattin Şeker'in 23 Nisan Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement