AK Parti Milletvekili Başer, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Başer, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

25.12.2014 15:08  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başer, tarihi Hayri İnal Konağındaki toplantıda yaptığı konuşmada, Yozgat'ın yaşanılabilir bir kent olması için çalıştıklarını söyledi.

Yozgat'ın menfaatleri için ellerinden gelen ne varsa yaptıklarını anlatan Başer, "Bunu da mahalle muhtarları olarak sizlerle beraber yapıyoruz ve yapacağız. Gerek geçen iki dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşımızla, gerekse bu dönem belediye başkanı seçilen arkadaşımızla Yozgat'ın daha iyi yerlere gelmesi için çalıştık. Geçmiş iki dönemde yapılan hizmetlerin üzerine katlayarak bu dönemde de hizmetlerimiz durmaksızın devam ediyor" şeklinde konuştu.

Yozgat'a yatırımcı çekmek için çalışmaların devam ettiğini aktaran Başer, şunları kaydetti:

"Yozgat'a yatırımcı çekmeye çalışıyoruz. Görüşmelerimizde yatırımcılar bize havaalanı, demiryolu ve kara ulaşımının nasıl olduğunu soruyor. Havaalanı ve demiryolu olmadığı için yatırımcılarda haliyle Yozgat'ı tercih etmiyor. Yatırımcıları Yozgat'a çekmek için yoğun bir gayret içerisine girdik. Havaalanı projesini 2015 yatırım planına aldırdık. Hızlı trenle alakalı çalışmaların hızlandırılması için girişimlerde bulunduk. İkinci bir Organize Sanayi Bölgesi için söz aldık. İnşallah ikinci OSB hem havaalanına hem de hızlı tren güzergahına yakın bir mevkide olacak. Ben inanıyorum ki, havaalanı ve hızlı tren faaliyete geçtikten sonra yapılacak olan ikinci OSB yüzde 100'lük bir doluluk oranına ulaşacak. Teşviklerin de uygun olmasından dolayı yatırımcıların ilk tercih edeceği yer Yozgat olacak."

Başer, "paralel yapıya" yönelik mücadelenin devam ettiğini belirterek, "Ülkemiz üzerinde karanlık oyunlar çeviren ve halen çevirmeye çalışan paralel yapıyla mücadelemizde en ufak bir sapma yok. İlk gün ki gibi bu paralel yapı ile mücadelemiz devam ediyor ve edecek. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi inlerine gireceğiz. Tüm yapılanmalarını, tüm oyunlarını, tüm planlarını bozana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti bir bütünüdür ve bu bütünlüğü bozmak isteyen hiçbir yapıya, hiçbir örgüte müsaade etmeyeceğiz. Bizim tanıdığımız en büyük güç milletin gücüdür. Milletin gücünden başka hiçbir güç bizi yolumuzdan alıkoyamaz" ifadelerini kullandı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Başer, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement