Milletvekili Boynukara Besni ve Gölbaşı İlçelerinde Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Boynukara Besni ve Gölbaşı İlçelerinde Temaslarda Bulundu

Milletvekili Boynukara Besni ve Gölbaşı İlçelerinde Temaslarda Bulundu

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Besni ve Gölbaşı ilçelerinde çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulundu.

06.05.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Besni ve Gölbaşı ilçelerinde çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulundu.

Ankara'da ki çalışmalarından arta kalan zamanda memleketi Adıyaman'a gelen AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara, ilk olarak Besni ilçesinde çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu. Besni ilçesi Şire Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adnan Boynukara, ilçede ki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Daha sonra Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'ü makamında ziyaret eden Adnan Boynukara, belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

AK Parti Besni İlçe Başkanlığı'nda partililer ile bir araya gelen Adnan Boynukara, burada ilçenin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Adnan Boynukara, Besni ilçesinin sorunlarını bildiklerini ve çözüm noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Adnan Boynukara daha sonra Gölbaşı ilçesine geçti. Gölbaşı ilçesinde parti teşkilatını ziyaret eden Boynukara, bura da partililerle bir araya geldi.

Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu'nu ziyaret eden Adnan Boynukara, daha sonra Gölbaşı Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Boynukara Gölbaşı ziyaretinin en sonunda Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti. Adnan Boynukara'ya İl Başkan Yardımcıları Hicri Alkan ve Mustafa Alkayış eşlik etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Boynukara Besni ve Gölbaşı İlçelerinde Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement