Milletvekili Boynukara'dan 'Geçmiş Olsun' Dileği - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Boynukara'dan 'Geçmiş Olsun' Dileği

Milletvekili Boynukara\'dan \'Geçmiş Olsun\' Dileği

Önceki gün Malatya’da mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüs kazasıyla ilgili Adnan Boynukara, geçmiş olsun dileklerini iletti.

24.06.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün Malatya'da mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüs kazasıyla ilgili Adnan Boynukara, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Malatya- Adıyaman Karayolu Doğanşehir'e bağlı Sürgü mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada mevsimlik tarım işçilerine taşıyan minibüs kaza yapmış, 1 kişi ölmüş, 28 kişi yaralanmıştı. AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, kazanın meydana gelmesinin hemen ardından kazayla yakından ilgilendiklerini ifade etti.

Boynukara, "Kazadan haberdar olduktan sonra hemşehrilerimizle görüştük. Hastane yetkilileriyle konuştuk ve gerekli tedbirleri almalarını istedik. Yaralılardan tıp fakültesine nakledilmesi gerekenler için rektörlükle görüştük ve nakiller gerçekleşmesini sağladık. Allah bir daha yaşatmasın. Malatya'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden hemşehrimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve yaralılara acil şifa diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Boynukara'dan 'Geçmiş Olsun' Dileği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement