Milletvekili Çalık'tan İki Beldeye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Çalık'tan İki Beldeye Ziyaret

Çalık: "Türkiye'de çok önemli bir istiklal mücadelesi veriliyor"

29.12.2013 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı ve Yakınca beldelerini ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan ve Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı'yı ziyaret eden Çalık, bu ziyaretler sırasında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çalık, 11 yıllık iktidarın bir mensubu olarak çok iyi işler yaptıklarını, başlarının dik, alınlarının açık olduğunu belirterek, bu hizmetleri karşılığında milletin seçimlerde AK Parti'ye inanılmaz destek verdiğini ifade etti.

Çok önemli bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Çalık, şunları kaydetti:

"Ulusal ve uluslararası güçler baktılar ki bu millet, AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sevdasından vazgeçmiyor, önce ne yapmak istediler? Bürokratik vesayetle al aşağı etmek istediler, askeri vesayetle al aşağı etmek istediler, en az 4-5 darbe teşebbüsünde bulunmak istediler. Baktılar olmuyor, gezi olaylarını piyasaya sürdüler. Baktılar olmuyor, şimdi de yeni bir küresel oyun için faaliyet durumundalar."

Yerel seçimlerin önemine dikkati çeken Çalık, "30 Mart'ta herkese cevabı siz vermiş olacaksınız. Türkiye'de çok önemli bir istiklal mücadelesi veriliyor. Bu mücadelede hepimizin masaya yumruk vurması lazım. Tavrımızı ve safımızı belli etmemiz lazım. AK Parti'den ve Recep Tayyip Erdoğan'dan yana tavrımızı çok net olarak ortaya koymamız gerekiyor. Herkes yargının önünde hesabını verir ama bunun üzerinden AK Parti'yi dövmek isteyenler, Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmak isteyenler, Türkiye'yi al aşağı etmek isteyenler, herkes haddini bilsin" ifadesini kullandı.

Bostanbaşı Belediye Başkanı Aydoğan ise beldenin geleceğini düşünerek, şehir planında ilk defa ada bazlı planı uyguladıklarını, bunun da bir model olduğunu kaydetti.

Yakınca Belediye Başkanı Katırcı da "Alt ve üstyapı sorunu olmayan, tamamen büyükşehire hazır bir beldeyiz. Bu yıl yaptığımız yatırım, 13 milyon lira tutarında. Beldemizde önemli bir sorun kalmadı. Beldemiz, büyükşehire sorunsuz olarak hazır vaziyette" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Çalık'tan İki Beldeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement