Milletvekili Can, Seyitgazi'de - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Can, Seyitgazi'de

Milletvekili Can, Seyitgazi\'de

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Seyitgazi ilçesini gezdi.

20.09.2014 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Seyitgazi ilçesini gezdi.

İlk olarak Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ı makamında ziyaret eden Can, restorasyonu devam eden Sücaaddin Veli Külliyesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Kalın ve Belediye meclis üyeleri ile görüşme yapan Can, ilçe hakkında bilgiler aldı. Yaptığı ziyarette Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın Seyitgazi için büyük bir şans olduğunu belirten Milletvekili Can, "Seyitgazi genç, dinamik ve çalışkan bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Başkanımızın altı aylık bir sürede yaptıkları ortada. Çalışmalarını, projelerini yakından takip ediyoruz. Seyitgazi ilçemizin daha iyi noktaya ulaşabilmesi adına bize ne düşüyorsa yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Talep gelmesi halinde TOKi ile işbirliği yaparak ilçeye yeni konutlar kazandırabileceklerini belirten Can, ilçe hastanenin yapılması konusunda da gerekli adımların atıldığını söyledi. Milletvekili Can Belediye Başkanlığına yapmış olduğu ziyaretten sonra, Başkan Kalın ile birlikte Ümmühan Hatun Anaokulu ve Şehit Mustafa Akbaş ilkokulunu giderek öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek başarılar diledi.

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından restorasyon çalışmaları devam eden Sücaaddin Veli Külliyesini Başkan Kalın ile yerinde inceleyen Milletvekili Can, tarihi bir öneme sahip olan Seyitgazi'ye 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından ciddi bir bütçe ayrıldığını, restorasyon çalışmaları tamamlandığında bölgenin turizm açısından çok daha dikkat çekeceğini vurguladı.

Öte yandan Milletvekili Can Seyitgazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projelerinden birisi olan yol üstü organik pazara da uğrayarak esnafa hayırlı işler diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Can, Seyitgazi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement