Milletvekili Dedeoğlu, Kalkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Dedeoğlu, Kalkan'ı Ziyaret Etti

Milletvekili Dedeoğlu, Kalkan\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan’ı makamında ziyaret etti.

05.02.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan'ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, İl Başkan Yardımcısı Veysel Özusta, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve ilçe yönetim kururlu üyeleri ile birlikte, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan'a ideyi ziyarette bulundu.

Meclis'e verilen 1 haftalık ara nedeniyle bir dizi ziyaret ve program için Kayseri'ye gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, mecliste kendisini ziyaret eden, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan'a da iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette Konuşan Ak Parti kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, 78 milyonun içerisinde 550 milletvekilinin arasında olmayı Allah'ın bir lütfu olarak değerlendirerek, "7 Haziran seçimlerindeki halkın bizlere verdiği dersi hiç bir zaman unutmamalıyız ve bu dersi aldığımızı hissettirerek hareket etmeliyiz. Ülkemize, milletimize ve insanlarımıza hizmet etmemiz lazım. Çünkü önümüzde 2019 seçimleri gibi önemli bir seçim var. Bu seçim uzun bir süre değil, 4 senelik bir zaman zarfı var. Eğer ki 2023 ve 2071 gibi hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyorsak, bu 2019 seçimlerine çok daha iyi hazırlanmamız gerektiği düşüncesindeyim. Bu seçimlerde siz Sivil Toplum Kuruluşlarına da büyük görevler düşüyor. Sizlerinde bu seçimlerde ülkemizin geleceği için elinizden gelen gayreti göstereceğine eminim.

Doğu illerimizin bir kaçında önemli bir mücadele var. Başkanımızın gayretleri sayesinde, terörün temizlenmesi için olağanüstü bir çaba harcanıyor. Güvenlik güçlerimiz kararlı bir şekilde bu hainleri temizlemek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bu kararlıkta devam edersek, inşallah 3-4 ay içerisinde bu terör belasından Diyarbakır, Siirt ve Şırnak illerimizi kurtaracağız. Bu vesile ile, ülkemizin bekası için canı pahasına orada mücadele eden güvenlik güçlerimize Allah'ım vardım etsin. Şehit olan kardeşlerimize de Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. " şeklinde konuştu.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm vekillerimizin Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek, istişare etmeleri gerektiğini belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Dedeoğlu, Kalkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement