Milletvekili Erdoğan, Gölbaşında Yapımı Devam Eden İnşaatları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Erdoğan, Gölbaşında Yapımı Devam Eden İnşaatları İnceledi

Milletvekili Erdoğan, Gölbaşında Yapımı Devam Eden İnşaatları İnceledi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gölbaşı ilçesinde yapımı devam eden yatırımların inşaatlarını inceledi.

16.07.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gölbaşı ilçesinde yapımı devam eden yatırımların inşaatlarını inceledi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Adıyaman İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar, İl Encümenleri İsmail Kuşoğlu, Emrullah Kara ve beraberindeki heyetle birlikte, Gölbaşı'nda yapımı devam eden inşaatları yerinde inceledi.

Milletvekili Erdoğan, 20 derslikli Gölbaşı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi inşaatını, yeni hastane binası inşaatının temel çalışması sırasında yıkılma tehlikesi geçiren Gölbaşı Devlet Hastanesinde de incelemelerde bulundu.

Milletvekili Erdoğan, "Gölbaşı Anadolu Sağlık Meslek Lisemiz Bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler sonucu 2013-2014 eğitim öğretim yılında açıldı ancak binası yoktu. Bugün ise çok şükür okul binası inşaatının içini geziyoruz. Bu bina Gölbaşı ilçemizde Sağlık Meslek Lisesinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliktedir. Fiziki şartlar değiştikçe, eğitimde kalitemizde artacaktır. Bina inşaatı hızlı bir şekilde devam etmektedir. En kısa süre de bina tamamlanıp eğitim öğretime okulumuz bu binada devam edecektir.

75 Yataklı yeni hastane binası inşaatında temel çalışması sırasında, eski hastane binasında meydana gelen kayma tehlikesine karşı bina boşaltıldı. Acil servis hizmeti şu an konteynerlerde, diş polikliniği 1 nolu sağlık ocağında aksaklığa meydan verilmeden devam etmektedir. Yeni hastane binamızın inşaatının ivedilikle tamamlanması için çalışmalarımız devam etmekte olup, yeni binamız tamamlandığında Gölbaşı ilçemiz modern yapıya sahip bir hastaneye kavuşmuş olacaktır.

Diyaliz hastalarımıza çevre il ve ilçelere gitmeden, Gölbaşı'nda hizmet almaları için değerlendirmeler yapıldı. Gölbaşı Milli Parklar Şefliği binası, diyaliz ünitesi kurulması için hastaneye tahsis edildi. Yeni hastanemiz faaliyete geçinceye kadar, diyaliz hastalarımıza burada hizmet verilecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Erdoğan, Gölbaşında Yapımı Devam Eden İnşaatları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement