Milletvekili Erdoğan ile Başkan Özdemir, Arabanlı Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Erdoğan ile Başkan Özdemir, Arabanlı Vatandaşlarla Bayramlaştı

Milletvekili Erdoğan ile Başkan Özdemir, Arabanlı Vatandaşlarla Bayramlaştı

Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir’in vatandaşlarla bayramlaşma programına katılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Arabanlı vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı.

18.07.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir'in vatandaşlarla bayramlaşma programına katılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Arabanlı vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı.

Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir'in Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki Cafe Park'ta düzenlediği ilçe sakinleriyle bayramlaşma programına katılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da Başkan Özdemir ile birlikte Arabanlı vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet etti.

İlçe halkının Ramazan Bayramını kutladıktan sonra konuşma yapan Özdemir, İslam alemindeki kargaşalar ve savaşlara değinerek Van Bahçesaray Kaymakamlığına atanan Kaymakam Karabektaş'ın, Araban ilçesi için büyük bir kayıp olduğunu belirterek, "2 yıl süre ile Araban Kaymakamlığı görevinde bulunan sayın Serhat Karabektaş, bu süre içerisinde ilçemizde verdiği hizmetler ve fakir yardıma muhtaç ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile destekleriyle bilinen Karabektaş yine Vakıf aracılığıyla Türkiye genelinde bir ilki başarıp ilçe merkezindeki 21 evsiz hak sahibi fakir aileyi ev sahibi yaptı ve ilçemizdeki bir birinden önemli hizmetleri veren Karabektaş'ın ilçemizden ayrılması Araban Belediye Başkanı olarak şahsım çok üzüldüm" dedi.

Van Bahçesaray İlçesi Kaymakamlığına atanan Karabektaş da,"2 yıl süre ile Araban Kaymakamlığı görevinde bulundum. Şimdi görev sürem tamamlanması nedeniyle Araban Kaymakamlığı görevimden ayrılarak Van Bahçesaray Kaymakamlığı görevime başlamak üzere ilçeden ayrılıyorum. Tüm Arabanlılar olarak hakkınızı helal edin. Yeni görev yerim olan Bahçesaray'da sizleri misafir etmek isterim. Siz Arabanlılara her zaman için kapım açıktır" diyerek Arabanlı vatandaşlardan helallik istedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da tüm Arabanlıların Ramazan Bayramını kutlayarak, İslam coğrafyasındaki iç kargaşa ve savaşlardan bahsederek şunları söyledi:

"Şu anda bu coğrafyada gelinen noktada kürtler üzerinde oyunlar oynanıyor. IŞİD'i yöneten İsrail'in Mossad ajanları tarafından IŞİD'e bir proje ile bir görev veriliyor ve bölgede Kürtler ile Şiileri birbirine kırdırarak orada sözde Kürt devleti adı altında bir devlet kurmaya çalışıyorlar. Allah'a iman etmiş olan bir Müslüman insanın boğazını keserek infaz eder mi. Siz buna inanıyor musunuz. İşte bunların amaçları o bölgeyi boşaltıp orada yeni bir Marksist Leninist devlet kurmaktır. Bu oyunlara gelmeyelim. Gelelim Adalet ve Kalkınma Partisi olarak CHP ve MHP ile koalisyon görüşmelerimize, CHP ile yapılan koalisyon görüşmelerinde CHP yelkenleri suya bıraktı. Koalisyon hükümetinin kurulması için kendisine ne söylenirse yapacak duruma geldi. Ama önümüzdeki günler neyi gösterir, görüşmelerin neticesinde teklifler ne olur şartlar koalisyon hükümetinin kurulmasında neyi gösterir hepimiz bekleyip göreceğiz" dedi.

İnşaat çalışmaları devam eden Ardıl Barajı ile proje aşamasında olan Çat Boğazı ve Harmancık Baraj'larına da değinen Erdoğan, "Ardıl Barajı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çat Boğazı ile Harmancık Baraj'larının da proje çalışmaları tamamlanmak üzere. Kuru tarım yapılan Araban Ovası, Yavuzeli Ovası, Kızılin Ovası ve Keysun Ovası'nın sulanması ve bölgedeki içme suyu sıkıntısını da giderecek olan Çat Boğazı Barajı projesi ile hem ülkenin ekonomisi, hem de bölgenin ekonomisi önemli ölçüde gelişecek. Bu projelerin tamamlanması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Programa AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri, Araban Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kd. Başçavş Nedim Siverekli, Araban İlçe Emniyet Amiri Murat Lale, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ilçe teşkilatı üyeleri, Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Karakuş, Araban Şoförler Odası Başkanı Mustafa Karademir, Araban Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Erdoğan ile Başkan Özdemir, Arabanlı Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement