Milletvekili Erdöl, Kazan'ın Hastane Projesinin Tamamlanmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Erdöl, Kazan'ın Hastane Projesinin Tamamlanmasını İstedi

Milletvekili Erdöl, Kazan\'ın Hastane Projesinin Tamamlanmasını İstedi

Ak Parti Ankara milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Kazan İlçesi'nde Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti, sağlık durumları hakkında hekimlerden bilgi aldı.

04.05.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Ankara milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Kazan İlçesi'nde Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti, sağlık durumları hakkında hekimlerden bilgi aldı. Hastalara, hastaneden memnun olup olmadıklarını soran Erdol, baş uçlarında yakınları tarafından götürülen yiyecek ve içecek maddelerini görmesi üzerine bunun yanlış olduğunu, uygulanan sağlık programının dışına çıkıldığını belirtti. Erdöl, hastane yönetiminin, hasta yakınlarının ve hastaların buna dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Hastane ziyaretinin ardından Kazan'da yapılması planlanan 200 yataklı yeni hastane yerini de inceleyen Erdöl, Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ten hastane projesi ve alt yapı fizibilite çalışmalarının tamamlamasını istedi. Erdöl, "Burada büyük bir memnuniyetle ifade etmek isterim ki gerek belediyenin vermiş olduğu sosyal belediyecilik imkanları gerek hastane personelinin, hekimlerimizin diğer hastane çalışanlarımızın, sağlık çalışanlarının üstün gayretleri sayesinde çok önemli güzelliklerle karşılaştık. Hastalarımız çok memnun hasta memnuniyeti açısından çok üst düzeyde bir hastane olduğunu gördük" dedi.

Hastalar verilen diyetin ve gıdanın dışında bir başka madde verilmemesi gerektiğini de belirten Erdöl, "Bunlar hastaya fayda yerine zarar veriyorlar. Bunu hem hastalarımızın hem hasta yakınlarımızın bilmesi lazım" dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Erdöl, Kazan'ın Hastane Projesinin Tamamlanmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement