Milletvekili Filiz Adaylık Müracaatı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Filiz Adaylık Müracaatı Yaptı

Milletvekili Filiz Adaylık Müracaatı Yaptı

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 1 Kasım’da yapılacak seçimler aday adaylığı müracaatında bulundu.

02.09.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 1 Kasım'da yapılacak seçimler aday adaylığı müracaatında bulundu.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'a müracaat dosyasını sunan Filiz, üst üste 2 dönem vekil seçilerek Çankırı siyasi tarihine geçtiğini kaydetti. 3. dönem için istekli olduğunu ifade eden Filiz, Çankırı'yla ilgili hayallerinin yanında devam eden projeleri olduğuna vurgu yaptı.

Çankırı'nın yıllardır maküs talihini yenemediğini ve gereken desteği alamadığını dile getiren Filiz, "Şunu açık bir şekilde ifade etmek istiyorum. Vekillik yan gelip yatma yeri değildir. Ben seçildiğim günden beri amele gibi çalışıyorum. Bir sağa, bir sola koşturuyorum. Bu işi benden iyi yapacak varsa bırakmaya hazırım. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun" ifadelerini kullandı.

ÇANKIRI MİLLİYETÇİSİ OLUN

1 Kasım'da yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu ifade eden Filiz, "Oy kullanırken elinizi vicdanınıza koyun. Destek istiyorsanız iktidar partisinden alırsınız, muhalefet orada sadece Çankırı'yı temsil eder. Bizim temsile değil, desteğe ihtiyacımız var. Çankırı zaten yıllarca temsil edilmiş. İdeolojinizi bir kenara bırakın ve Çankırı milliyetçisi olun. Çankırı'yı bir adım ileri kim götürebilir? Bunun hesabını yapmalısınız" diye konuştu.

Açıklamaların ardından gazetecilerden gelen soruları da yanıtlayan Filiz, Çankırı dışında tercihi bulunmadığını belirtti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Filiz Adaylık Müracaatı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement