Milletvekili Fırat'dan Gölbaşı İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Fırat'dan Gölbaşı İlçesine Ziyaret

Milletvekili Fırat\'dan Gölbaşı İlçesine Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Gölbaşı ilçesine ziyaretinde vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların Ramazan ayı ve bayramlarını tebrik etti.

15.07.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Gölbaşı ilçesine ziyaretinde vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların Ramazan ayı ve bayramlarını tebrik etti.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat'ın ziyaretine Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Yancar, Atmalı Belediye Başkanı Orhan Orhan ve partililer eşlik etti.

Seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da her fırsatta Adıyaman'da olmaya, hemşehrileriyle bir araya gelmeye çalıştığını ifade eden Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, "Seçim sonrası diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte ilçelerimize teşekkür ziyaretinde bulunmuştuk. Meclisin çalışmadığı dönemlerde soluğu Adıyaman'da alarak sadece seçimden seçime değil her fırsatta burada olduğumuzu göstermek adına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Gölbaşı ilçemizdeyiz ve belediye başkanlarımız, ilçe teşkilatımız ve partililerimizle birlikte vatandaşlarımızı ziyarete ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında diğer ilçelerde olduğu gibi Gölbaşı ilçemizde de vatandaşlarımızın partimize ve şahmıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

7 Haziran seçiminde Milletin vermiş olduğu karara saygı duyduklarını belirten Fırat, "Seçim öncesi yaptığımız ziyaretlerimizde biz seçmenimize istikrarın devamı için tek başına iktidar, tek başına hükümet demiştik. Ama 7 Haziran seçimi sonrası milletimiz verdiği oylarla AK Partiyi yine birinci parti yaptı ancak tek başına hükümet kuracak sayıda milletvekili olmadığı için hükümet kurulamadı. Milletimiz burada tek başına hükümet değil ama koalisyon hükümeti kurulması yönünde bir işaret vermiş oldu. Biz milletimizin vermiş olduğu karara saygılıyız. Geçtiğimiz hafta içerisinde sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başbakanımıza hükümeti kurma görevi vermişti ve sayın Başbakanımızda diğer siyasi partilerle görüşmeye başladı. Hükümet kurma noktasında biz halkımız bizden ne talep etmişse, milletimizin menfaati doğrultusunda hareket etmek zorundayız. Geçmişte koalisyon hükümetleri başarısız oldu. Ancak biz bu dönemde güçlü bir koalisyon hükümetinde daha önce 13 yıl boyunca AK Parti iktidarıyla birlikte elde edilen ekonomik güç, yapılan hizmetler, yapılan ve devam eden yatırımlar, demokrasi alanındaki kazanımlarımız ve kazanımların güçlü bir şekilde devam etmesi için güçlü bir koalisyon hükümetinin kurulması için AK Parti olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunu yapmaya çalışırken de milletimizin zararına olacak hiçbir şeyin içerisinde olmayacağız. Milletimizin bizden talebi neyse onu yapmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Her fırsatta halkın arasında olmaya gayret edeceğini belirten İbrahim Halil Fırat, vermiş oldukları destekten dolayı Adıyamanlı hemşehrilerine teşekkür ederek, Ramazan bayramlarını şimdiden tebrik ettiğini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Fırat'dan Gölbaşı İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement