Milletvekili Fırat: "Öncelikli Hedefimiz Koalisyonu Kurmak" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Fırat: "Öncelikli Hedefimiz Koalisyonu Kurmak"

Milletvekili Fırat: "Öncelikli Hedefimiz Koalisyonu Kurmak"

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Besni İlçe Teşkilatını ve Besni esnafını ziyaret etti.

14.07.2015 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Besni İlçe Teşkilatını ve Besni esnafını ziyaret etti.

Esnafla sohbet eden İbrahim Halil Fırat, sorunlarını dinledi. İbrahim Halil Fırat'a Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve partililer eşlik etti.

İbrahim Halil Fırat parti teşkilatında yaptığı açıklamada, önceliklerinin koalisyon kurmak olduğunu belirterek, "Meclis divanı seçiminden sonra tekrar Adıyaman geldik. Seçmenlerimiz ve teşkilatlarımızla sadece seçim döneminde değil, diğer dönemlerde bir araya geliyoruz. Besni'de halkımız ve parti yönetimimizle bir araya geldik. İlçelerimizi de düzenli bir şekilde ziyaret ederek vatandaşımızın ve esnafımızın sıkıntılarını dinleyip elimizden gelen gayreti göstererek çözmeye çalışıyoruz.

Koalisyon kurulması ile de halkımızın yanında yer alarak ülkemiz ve halkımızın menfaati doğrultusunda elimizden gelen gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim dışımızda oluşacak koalisyonda ise ülkemiz menfaatinden çıkmadan çalışmalarımıza devem edeceğiz. Koalisyon oluşmaması durumunda ise olası bir erken seçimde çalışmalarımız sürecek. Bizim AK Parti olarak öncelikli hedefimiz koalisyonu kurmak. Sayın Başbakanımızda her zaman bunu söylüyor. Bizim önceki hedefimiz Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamak ve daha önceki kazanımlarımızın üzerine daha çok koyabilmek ve güçlü koalisyonla bunu daha artırmaktır.

Tabi bizim öncelikli hedefimiz milletimiz ve halkımız ne istiyorsa onu yapabilmektir. Halkımızın belirtmiş olduğu çizgiler doğrultusunda, halkımıza zararı olmayacak şekilde hareket edip faydalı olmaya çalışacağız. Hiçbir zaman milletimizin zararına olacak hiçbir adım atmayacağız. Bizim tek çizgimiz milletimizdir. Seçmenimiz kararları doğrultusunda koalisyon hükümeti kararını verdi. Tabi ki biz de bu karara uymak zorundayız. Aldığımız yüksek oylardan dolayı halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Fırat: 'Öncelikli Hedefimiz Koalisyonu Kurmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement