Milletvekili Fırat Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Fırat Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Milletvekili Fırat Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 1 Kasım seçiminin Türkiye adına bir dönüm noktası olduğunu belirterek, sorumluluklarının bir kat daha arttığını ifade etti.

03.11.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 1 Kasım seçiminin Türkiye adına bir dönüm noktası olduğunu belirterek, sorumluluklarının bir kat daha arttığını ifade etti.

Milletvekili Fırat, Türkiye geneli AK Parti'nin gerek oy oranının gerekse milletvekili sayısının artışından büyük memnuniyet duyduklarını ve Sincik ilçesinin yeniden Şampiyon olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Fırat, "Öncelikle bu seçimlerin vatanımıza, Milletimize, Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Bizlerden beklentisi olan tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Çünkü ümmetin tek umudu Türkiye idi, Türkiye ile birlikte AK Parti idi. Bunun bilincinde olan aziz milletimiz her zaman olduğu gibi bu seçimde de elini vicdanına koyup sandık başına gitti 7 Haziran'da verdikleri mesajı algılamayan, muhalefet partilerine sandıkta iyi bir ders verdi. AK Parti olarak biz her zaman gücümüzü milletten aldığımızı, milletimizin çizdiği yolda ilerlediğimizi söylemiştik ve söylemeye de devam ediyoruz. Biz 7 Haziran'da milletimizin verdiği mesajı iyi algılayıp 1 Kasım seçimine o şekilde hazırlandık, milletimizin istikametinde yolumuza devam ettik ve milletimiz bizi bir kez daha sandıktan birinci parti olarak çıkardı. Zaten Sincik ilçemiz hep şampiyon oldu, 2011'de şampiyon oldu, 2014'de Cumhurbaşkanlığı seçiminde de şampiyon oldu. 2015 Haziran seçimlerinde yine şampiyon olmuştu. 1 Kasım seçimi sonucunda da yine Türkiye şampiyonu oldu. Tabi ki Sincik ilçemiz dışında diğer ilçelerimizde çok büyük gayret gösterdi. Kahta, Gerger, Samsat, Çelikhan, Gölbaşı, Besni ve Tut olmak üzere bütün ilçelerimizden Allah razı olsun. Bütün hemşehrilerimiz Ak Partiye büyük destek verdiler, dualarda bulundular. Hedefimiz beş sıfırdı onun için gayret gösterdik, onun için niyetlendik hemşehrilerimiz de bunun farkındaydı ve kenetlenmişlerdi ancak çok az bir farkla beş sıfırı kaçırdık. Bize verilen yetkilerimizi Adıyaman'ımıza ve ülkemize hizmet etmek amacıyla sonuna kadar kullanacağız. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti çabayı göstereceğiz. Adıyaman'ımızın, köylerimizin, beldelerimizin ilçelerimizin ve şehir merkezimizin bütün sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz ve çözülmesi adına ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü Adıyamanlı hemşehrilerimiz hizmetin en güzeline layık hemşehrilerimiz için ne yapsak azdır. Seçimlerde emeği gecen bizleri yalnız bırakmayan dualarıyla oylarıyla yanımızda duran bütün hemşehrilerimizden Allah razı olsun, hepsine teşekkür ediyorum. Bu seçimin milletimize ülkemize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Fırat Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement