Milletvekili Fırat'tan 29 Ekim Mesajı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Fırat'tan 29 Ekim Mesajı

Milletvekili Fırat\'tan 29 Ekim Mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

27.10.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İbrahim Halil Fırat mesajında, "Her şeyini kaybetmiş olan bir milletin, tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen, omuz omuza verdiği, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonunda, kendi kendini yöneteceği bir yönetim şekli olan Cumhuriyeti getirerek, 600 yıllık bir imparatorluğun ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti bağımsızlık mücadelesinde tüm dünyaya örnek olmuştur. Bu ülkede yaşayan herkes, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, kim varsa bu mücadelede beraber şehit ve gazi oldular. Milli birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi Demokrasimiz ve Cumhuriyetimizdir" dedi.

Fırat mesajının devamında, "15 Temmuz 2016 Gecesi ülkemizi ve bu topraklarda yaşayan Müslüman halkı yok etmeye yönelik tarihin en büyük saldırılarından birine tanıklık eden 78 milyon milletimiz büyük bir demokrasi sınavından geçti. Tüm sömürgeci güçlerin desteğini arkasına alan gözü dünmüş bir katliam şebekesi olan FETÖ Terör Örgütüne karşı göğüslerini siper eden halkımız, Allah'tan başka kimsenin önünde diz çökmeyeceğini destansı bir şekilde tarihe yazmıştır. Milletimiz demokrasiye sahip çıkarak, millet iradesine vurulmak istenen kelepçeye artık müsamaha gösterilmeyeceğini ve bu ülkede seçimle iş başına gelenler, ancak seçimle kalacak veya seçimle gideceğini göstermiştir. 15 Temmuzdan sonra milletimiz ve demokrasimiz çok daha güçlü, ülkemiz çok daha itibarlıdır. Kardeşlik hukukumuzu ve demokrasimizi daha da geliştirerek, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet, diyerek yolumuza devam edeceğiz. Huzurlu ve güvenli ortamı inşa ederken, ülkemizin her alanda ilerlemesi için çabalarımızı her geçen gün artırmaya devam edeceğiz. Ülkemizin büyümesi ve ilerlemesine karşı harekete geçirilmiş terör örgütleri PKK, DEAŞ, PYD, YPG ve FETÖ benzeri amaçlarına ulaşamayacak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşma yolundaki proje ve reformlarımıza daha kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi her zamankinden daha kuvvetli hale getirerek, tüm vatandaşlarımızın adil bir şekilde hizmet aldığı, refah içerisinde yaşadığı bir ülkeyi hep birlikte inşa ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi, terörle mücadelede şehit düşmüş güvenlik güçlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, Cumhuriyet Bayramınızı yürekten, en kalbi duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Fırat'tan 29 Ekim Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement