Milletvekili Gider, Ezine'de - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Gider, Ezine'de

Milletvekili Gider, Ezine\'de

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ezine ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

24.03.2017 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ezine ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ezine ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Ezine Muhtarlar Derneği Başkanlığı ile Ezine Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ezine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yılmaz Konca ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek şoför esnafının sorunlarını dinledi. Kamyoncu esnafının ticari akaryakıt taleplerini dinleyen ve esnafın teknelere ucuz mazot var ancak kamyonculara ucuz mazot yok eleştirilerine cevap veren Milletvekili Gider, bu eleştirilerin doğru bir örnek olmadığına inandığını söyledi. Milletvekili Gider, " Buradaki amaç ticari gemilere mazotun indirimli olmasıdır. Çünkü gemiler tankerden alıyor mazotu. Ben burada bu indirimi yapmazsam adam uluslararası denize de çıksa bir başka tankerden alabiliyor mazotunu, gemicilik yerel bir iş değildir" dedi. Kendilerinin iktidara geldiği zaman Türk bandıralı gemi kalmadığının altını çizen Milletvekili Gider," Gemide mazotun kontrolü çok kolay. Verdiğin zaman uzaydan bile takip edebiliyorsun ancak karada çok kolay bir şey değil" şeklinde konuştu.

Milletvekili Gider, Ezine Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinin ardından Ezine Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Özkan ile Ezine Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Erişken'i ziyaret etti. Milletvekili Gider, Ezine Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Şule Özer'i ziyaret ettikten sonra Ezine programını tamamladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Gider, Ezine'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement