Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı İlçesinin Köylerini Tek Tek Gezdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı İlçesinin Köylerini Tek Tek Gezdi

Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı İlçesinin Köylerini Tek Tek Gezdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25. dönem Milletvekili adayı Halil Ürün seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı’da bulunan esnafları ardından da köyleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

03.06.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25. dönem Milletvekili adayı Halil Ürün seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı'da bulunan esnafları ardından da köyleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk ziyaretini Sandıklı da bulunan esnaflara yapan Ürün, esnaf ziyaretinin ardından Şehyahşi Köyüne giderek köyde bulunan Şehyahşi Türbesini ziyaret ederek dua etti. Ardından köy muhtarından ve vatandaşlardan bilgiler alan Ürün, köyün sıkıntıları olup olmadığını sordu ve vatandaşlar ile sohbet etti. Şehyahşi Köyüne yapılan ziyaretin ardından Otluk, Yanıkören, Alacami ve Çambeyli Köylerini ziyaret eden AK Partili Milletvekil Halil Ürün, AK Parti Hükümeti'nin 13 yılda yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İstikrarsızlığı değiştirmek için anayasayı değiştirmek istediklerini vurgulayan Ürün sözlerine şöyle devam etti:

"Şuanda yürürlükte olan anayasaya göre sizler oy vereceksiniz. 7 Haziran akşamı meclis oylayacak mecliste en çok milletvekili olan partinin Genel Başkanı'na hükümet kurma görevi verilecek. Eğer mecliste en çok oyu alan parti güvenoyu alamayacaksa ikinci partiyle anlaşacak. Nasıl anlaşacaklar adına koalisyon dedikleri nedir? Bakanlıkları bölüşecekler. Eğer ikinci bir parti yetmiyorsa üçüncü parti ile anlaşacaklar. Bunlar bir şekilde anlaşmazlığa düşecekler arkasından bütün fatura 78 milyonun üstüne çıkacak. Bu millet geçmişte koalisyonlardan çektiği sıkıntıyı yaşamamak için AK Parti'ye 3 Kasım 2002'de destek verdi. Ondan sonra yaşadığımız süreçte 3 genel seçim atlattık. Şimdi tekrar huzurlarınızdayız. Bu kadar süre içerisinde yapılanlar ortadadır. SGK şemsiyesi altına bütün vatandaşlarımızı almışız hepsine hizmet veriyoruz. Bu SGK o kadar önemli ve ciddi bir kurum ki, SGK 78 milyon tüm vatandaşımıza, her gün 100'lerce çocuk doğuyor. Türkiye çok dinamik bir nüfusa sahip, hükümet olarak bizde bu dinamik nüfusun devam etmesi için tedbirler alıyoruz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı İlçesinin Köylerini Tek Tek Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement