Milletvekili Halil Ürün, Şuhut İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Halil Ürün, Şuhut İlçesini Ziyaret Etti

Milletvekili Halil Ürün, Şuhut İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ederek Şuhut’un Karadilli Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

19.05.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ederek Şuhut'un Karadilli Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ürün, Karadilli'de yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Ürün, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun Türkiye'nin her yerinde yaptığı hizmetlerin fazlasını Afyonkarahisar ve Şuhut'a yaptığını ifade etti. AK Parti hükümetinin 13 yılda Afyonkarahisar'a yaptığı hizmetleri bir kitapçık haline getirdiklerini belirten Ürün, "Bu kitapları iyi inceleyin ve çevrenize anlatın. Geçmişte yapılamayan hizmetler AK Parti'nin iktidara gelmesi ile yapıldı. Eğer Karadilli, Şuhut ve bütün Afyonkarahisar ve Türkiye AK Parti'ye destek verirse anayasayı değiştireceğiz en büyük hedefimiz budur. 1980 ihtilalinden kalma anayasayı değiştirip, yönetimde istikrar temsilde adalet, ilkesinin ikisini gerçekleştireceğiz" dedi.

Yüzde10 barajı ile yönetimde istikrar sağlanmadığını ve ülkenin koalisyonlara mahkum edildiği belirten Milletvekili adayı Ürün, "Yüzde 10 barajı olunca da temsilde adalet gerçekleşmiyor. Yüzde 3, yüzde 4 oy alan partiler meclisin dışında kalıyor. Bunun tek çözümü var, şuanda aslında bir adım yaklaştık, Cumhurbaşkanımız halka seçtirmek suretiyle hepinizin bildiği gibi 2007 yılında TBMM'de bize Cumhurbaşkanı seçtirmediler, 360 şartı aradılar. Ogünleri hatırlıyorlar büyüklerimiz. O zaman meclis bir karar aldı, 'madem siz 360 şartı arıyorsunuz bugüne kadar olmayan birşeyi biz de bundan sonra anayasayı değiştiriyoruz halk seçsin' diye Hem erken seçim kararı aldı hem anayasayı değiştirerek halkın Cumhurbaşkanını seçme kararı aldık" diye konuştu.

Karadilli'deki programının ardından Bademli, Kulak ve Çobankaya Köyüne geçen Milletvekili Halil Ürün, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbetti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Halil Ürün, Şuhut İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement