Milletvekili Ilıcalı'dan DSİ'ye Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ilıcalı'dan DSİ'ye Anlamlı Ziyaret

Milletvekili Ilıcalı\'dan DSİ\'ye Anlamlı Ziyaret

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, DSİ Bölge Müdürü Bahtiyar Kabadayı’yı ziyaret etti.

29.07.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, DSİ Bölge Müdürü Bahtiyar Kabadayı'yı ziyaret etti. Samimi diyalogların yaşandığı ziyarette Erzurum'da yapılan yatırımlar konuşuldu.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum'da ki yatırımları konuşmak için, Devlet Su İşeri 8. Bölge Müdürlüğüne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Söylemez, Alvar ve Sakalıkesik barajları hakkında bilgi veren Bölge Müdürü Bahtiyar Kabadayı "Bakanımız Veysel Eroğlu projelerimizi yakından takip ediyor. Projelerin hangi aşamada olduğunu arayıp soruyor. Barajlarımızın ihalesini aldık. Harita alımları yapıldı. Kentsel dönüşüm yapan firmalarla bir araya gelerek projelerimizi entegre edeceğiz." şeklinde konuştu.

Projeler konuşulurken Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu telefonla arayarak bir görüşme gerçekleştiren Milletvekili Ilıcalı, projeler için Bakan Eroğlu'nun desteğini aldı. Milletvekilleri olarak Ankara'daki süreci kendilerinin takip edeceğini belirten Ilıcalı, " Bu millete ne yapsak azdır. Demokrasi mitinglerinde büyük bir destek veren bu asil millete elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Bu süreçte hep yanımızda olan bizden hiç bir talepte bulunmayan tek temennileri vatan olan bu millet bize güç ve destek verdi. Cumhurbaşkanımızın, biz seçilmişlerin yanında dik bir duruş sergileyen bu halk herşeyin en iyisine layık. Genel Müdürümüz Bahtiyar Bey ile son görüşmemizden sonra projelerde mesafeler kat edilmiş, çok memnun oldum. Şimdi bu millet için hep beraber el ele verip daha iyi projeler gerçekleştireceğiz" dedi. Bölge Müdürü Kabadayı, Erzurum Milletvekili Ilıcalı'ya, yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ilıcalı'dan DSİ'ye Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement