Milletvekili Ilıcalı, Demokrasi Nöbetinde Emeği Geçenleri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ilıcalı, Demokrasi Nöbetinde Emeği Geçenleri Unutmadı

Milletvekili Ilıcalı, Demokrasi Nöbetinde Emeği Geçenleri Unutmadı

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, demokrasi nöbetinin 18’inci gününde de milli irade nöbeti tutan halkla bir araya geldi.

02.08.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, demokrasi nöbetinin 18'inci gününde de milli irade nöbeti tutan halkla bir araya geldi. Milli irade nöbetini organize edenleri unutmayan Ilıcalı, her akşam meydanları dolduran Erzurum halkına ve bu nöbette emeği geçenlere teşekkür etti.

Milli İrade nöbetinin 18'inci gününde de Erzurumlular Yakutiye Kent Meydanı'nı yine doldurdu. Her kesimden vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetinde konuşan Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Bu bir Ak Parti olayı değil, bu Türkiye olayı, demokrasi olayı. Aramızda MHP'li, Sosyal Demokrat Partili, Saadet Partili kardeşlerimiz var. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu, bürokratı var. Buradan hep beraber darbeye karşı direnç gösteriyoruz. Demokrasinin, seçilmişlerin, Reisi Cumhurumuzun yanındayız, Hükümetimizin, meclisimizin yanındayız diyoruz. İktidarıyla, muhalefetiyle beraberiz diyoruz. " dedi.

Milletvekili Ilıcalı, "Buraya bir platform kurulmuş, bunun arkasında kuvvetli bir ekip var. Bu organizasyonda büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e, diğer Belediye Başkanlarımıza, Mustafa Güvenli Beyin kurmuş olduğu komisyonda yer alan Erzurum Sivil Toplum Platformu, Memur-Sen, MÜSİAD, Vuslat Derneği, İnsan ve Medeniyet Hareketi, ERZİMDER, Ebu İshak Vakfı'na, Siyasi partilerin temsilcilerine, partimizi temsilen burada bulunan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Teoman Kümbet'e, Basın mensubu arkadaşlarımıza, bizi namaza kadar bir arada tutan, birlik beraberlik mesajları veren sunucumuz Abdullah Çelik'e, ikramlarda bulunan hem belediyelerimize hem sivil toplum kuruluşlarına hemde o ikramlara renk katan lezzet veren siz değerli dadaşlara teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ilıcalı, Demokrasi Nöbetinde Emeği Geçenleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement