Milletvekili Ilıcalı, İftarını Karayazı'da Yaptı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ilıcalı, İftarını Karayazı'da Yaptı

Milletvekili Ilıcalı, İftarını Karayazı\'da Yaptı

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Karayazı’da kurulan iftar çadırında hemşerileriyle birlikte iftar yaptı.

03.07.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Karayazı'da kurulan iftar çadırında hemşerileriyle birlikte iftar yaptı.

İftara Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Ilıcalı, iftar öncesi yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, Karayazılı hemşerilerinin yaklaşan Ramazan bayramını kutladı. İftar sonrasında Karayazı Kaymakamı Kamil Aksoy'u ziyaret eden Ilıcalı, görev başında bulunan polislerle de ayaküstü sohbet etti. Karayazı dönüşü Pasinler'de bulunan Lalezar Termal Tesisini de ziyaret eden Ilıcalı, Erzurum'un termal turizm potansiyelinin çok iyi olduğunu belirterek "Burası müthiş bir tesis, burayı herkesin gelip görmesini rica ediyorum. Burada başkanımızla birkaç değerlendirme yaptık. Güzel bir akşam oldu birlik beraberliğimiz hep daim olsun." dedi.

MİLLETVEKİLİ ILICALI'DAN 3 TEMMUZ MESAJI

Öte yandan AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kurtuluş Savaşının ilk ve önemli adımlarından biri olan, Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a gelişinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ilıcayı mesajında, "Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin geleceğine yön verecek olan Kurtuluş Savaşının en önemli adımlarından birini, 3 Temmuz 1919 yılında Erzurum'a gelerek gerçekleştirmişti. Ülkemizin şanlı Kurtuluş mücadelesinin fitilinin ateşlendiği, Erzurum Kongresi'ni düzenlemek üzere 97 yıl önce bugün Erzurum'a gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ilıcalı, İftarını Karayazı'da Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement