Milletvekili İshak Gazel: Görevim Olsun veya Olmasın Her Zaman Davam İçin Çalışacağım - Son Dakika
Yerel

Milletvekili İshak Gazel: Görevim Olsun veya Olmasın Her Zaman Davam İçin Çalışacağım

Milletvekili İshak Gazel: Görevim Olsun veya Olmasın Her Zaman Davam İçin Çalışacağım

AK Parti Kütahya milletvekili ve adayı İshak Gazel, "Milletimizin istediği huzur ortamı ancak insanları sınıflandırmayan, inanç ve ırk ayrımı yapmayan AK Parti sayesinde gerçekleşmektedir" dedi.

21.10.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya milletvekili ve adayı İshak Gazel, "Milletimizin istediği huzur ortamı ancak insanları sınıflandırmayan, inanç ve ırk ayrımı yapmayan AK Parti sayesinde gerçekleşmektedir" dedi.

AK Parti'nin her kademesinden görev yaptığını dile getiren Gazel, "Broşür dağıtarak, bayrak asarak başladığım siyasi hayatımda Gençlik Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, İl Başkan Yardımcılığı, 33 yaşımda İl Başkanlığı yapmış bulunuyorum. 7 Haziran 2015'te Kütahya milletvekili seçildik, partimizin teveccühü ile 1 Kasım seçimleri öncesi yeniden adayız. Her zaman dava için hareket ettim, her kademede görev yaptım, ömrüm boyunca da görevim olsun olmasın dava için çalışacağım" diye konuştu.

Kütahya'nın oto yollarla tanışacağını ifade eden Gazel, "Geçtiğimiz üç aylık milletvekilliği dönemimde Kütahyaspor'umuza destek gelmesi için çalışmalarda bulunduk ve Süper Toto genel müdürümüz ile görüşmemiz sonucu bunu başardık. İşçilerimizin sorunlarını aktarmak için enerji bakanımızla görüştük. Yüksek hızlı tren konusunda çalışmaları inceledik, Kütahya-Eskisehir bağlantısının proje aşamasının başlamasına tanık olduk. Başbakanımız da İstanbul- Antalya hattını -Kütahya hattını da sayarak-seçim bildirgesinde açıkladı. Altıntaş'a kurulan organize sanayi bölgesinin önünden geçecek Ankara- İzmir otoyolunun takipçisiyiz, Kütahyamız için oldukça önemli. Şehir hastanemizin ihale süreci de başlamış oldu. 800 yataklı harika bir Allah nasip eder de yeniden seçilirsek büyük projelerin takipçisi ve şehrimizin ihtiyaçlarına çözüm bulunması konusunda şehrimizin Ankara'daki sesi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Davada, akıl kadar yüreğinde önemli olduğunu anlatan İshak Gazel, "Bir hukukçu olarak Sivil Anayasa'nın tamamlanması başta olmak üzere toplum refahını ilgilendiren tüm konularda devletime hizmet etmek istiyorum. Darbe anayasasından da kurtularak, darbeci zihniyetin tüm kırıntılarının ülkemizden ilelebet uzaklaşması arzusundayım. Şiir yazmak ve okumak, 28 Şubat günlerinde bende oluşan muhalif bir yönün sonucudur. Bir davada akıl kadar yüreğin de önemli olduğuna inanan bir insanım" dedi.

Halkın istediği huzur ortamının AK Parti tarafından sağlanacağını vurgulayan Gazel, "Ülkemiz siyasi tarihi, her 10 yılda bir yapılan darbelerle milletin iradesine müdahalerle geçmiştir. AK Parti'ye de aynı müdahale girişimleri olmuştur ve olmaktadır. Ancak milletimizin istediği huzur ortamı ancak insanları sınıflandırmayan, inanç ve ırk ayrımı yapmayan AK Parti sayesinde gerçekleşmektedir ve bundan sonra da inşallah öyle olacaktır" diye konuştu.

Mazlumlara yardım eli uzan tek ülkenin Türkiye olduğunu ifade eden Gazel, "200 yıldır verdiğimiz mücadele sonucunda Osmanlı Devleti parçalandı ve huzur bu topraklardan gitti. Şu anda ayakta kalmış ve direnen tek devlet olan Türkiye, dünya mazlumlarının sığındığı ve yardım beklediği bir ülkedir. Bu beklentileri karşılıksız bırakmayan ülkemiz, dünya emperyalistlerinin güçsüzleşmesi, huzursuzlaşması ve kaos ortamı haline gelmesi isteklerini inşallah haksız çıkaracak ve buradan dünyaya yayılan bir barış ortamı doğmasını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili İshak Gazel: Görevim Olsun veya Olmasın Her Zaman Davam İçin Çalışacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement