Milletvekili İshak Gazel: Hisarcık'a Kyk Yurdu Kazandırıyoruz - Son Dakika
Yerel

Milletvekili İshak Gazel: Hisarcık'a Kyk Yurdu Kazandırıyoruz

Milletvekili İshak Gazel: Hisarcık\'a Kyk Yurdu Kazandırıyoruz

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hisarcık Belediyesi tarafından protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile muhtarlara verilen iftar yemeğine katıldı.

20.06.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hisarcık Belediyesi tarafından protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile muhtarlara verilen iftar yemeğine katıldı.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Milletvekili İshak Gazel, Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Hisarcık Koordinatörü Remzi Günay, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, iftar yemeğinin ilçedeki kurumlar, belediye personeli ve vatandaşlar arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirterek, tüm katılanlara teşekkür etti.

Başkan Çalışkan, "İftar yemeğimize teşriflerinden dolayı Milletvekilimiz TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi İshak Gazel ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörümüz Remzi Günay'a çok teşekkür ediyor, ayaklarına sağlık diyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlara rağmen, bizlerin birlik beraberliği inşallah bozulmayacaktır. Bugünkü birlikteliğimiz bunu göstermektedir" dedi.

"HİSARCIK'IN ÇOK ÇALIŞKAN BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR"

Daha sonra söz alan Milletvekili İshak Gazel, "Böyle güzel bir Ramazan gününde iftar vesilesiyle Hisarcık'ta bulunmaktan büyük gurur duyuyorum. Çünkü bizim Hisarcık'a bakış açımız biraz daha farklı, gerek Belediye Başkanımız, gerek Parti Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri vesilesi ile olsun bizim gönlümüzde, kalbimizde ayrı bir yeri var. Hisarcık ilçesine yapılacak her şeyle alakalı bizde bizzat Ankara'da o işin takipçisi olarak bulunuyoruz. Devamlı Ankara'da kurumlar ve Bakanlıklar arasında mekik dokuyan çok çalışkan bir belediye başkanımız var. Bu da Hisarcık için bir şanstır. İlçeye Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurdu yapımını gerçekleştirmek amacıyla arsa tahsisi yapıldı. İnşallah biz de bunun takipçisi olacağız. Belediye başkanımız ve ilçe başkanımızın doğal gaz konusunda art arda gelen talepleri var. Bakanlıkta bunu takip ediyoruz. İnşallah Hisarcık ilçemizi daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz. Bir şehrin, bir ilçenin gelişmesi için o ilçedeki siyasi aktörlerin yanında o ilçenin eşrafı diyebileceğimiz sivil toplum örgütleri temsilcilerinin, iş adamlarının da, kaymakamın, diğer müdürlerin de birlikte hareketine ihtiyacı var. Şu anda Hisarcık'ta böyle bir birliktelik var. Bu iftar sofrasında birlikteliği bir kez daha görmüş olduk. Birlikteliğinize katkı sağlayan kaymakamımıza, belediye başkanımıza, İlçe Başkanımıza, muhtarlarımıza, iş adamlarımıza ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili İshak Gazel: Hisarcık'a Kyk Yurdu Kazandırıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement