Milletvekili İshak Gazel'in Paylaştığı Video 5 Milyon Kez İzlendi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili İshak Gazel'in Paylaştığı Video 5 Milyon Kez İzlendi

Milletvekili İshak Gazel\'in Paylaştığı Video 5 Milyon Kez İzlendi

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel’in 7 Haziran seçimlerinden 2 gün sonra paylaştığı video, 1 Kasım seçimlerine kadar 5 milyon kez izlendi.

05.11.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel'in 7 Haziran seçimlerinden 2 gün sonra paylaştığı video, 1 Kasım seçimlerine kadar 5 milyon kez izlendi.

Videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir programın görüntüleri yer alıyor ve Erdoğan'a eski Türkiye manzaraları gösteriliyor.

Milletvekili Gazel, videodaki başörtülü bir kadını "Senin konuşmaya hakkın yok" diyerek susturan bir kişiye atıfla şu yorumu yaparak paylaştı:

"Bunu diyebilen zihniyet 13 yıldır dişlerini sıkıyordu, şimdi bir yerlerde yeniden hortlamayı umuyorlar. Ama AK Parti'nin, reisin, hocamızın ve konuşmaya hakkı olmayanların sesi olarak bizlerin var olduğunu unutuyorlar."

Sosyal medya danışmanı Abdullah Reha Nazlı, milletvekili Gazel'in yayınladığı videonun Facebook tabiriyle viral bir etki oluşturarak 210 bin kez paylaşıldığını, 40 bin beğeni ve 5 bin yorum aldığını açıkladı. Gazel'in genç bir vekil olarak sosyal medyayı etkili ve doğru kullandığını söyleyen Nazlı, böyle bir başarının ardında genç, sevilen ve çalışmaları her kesim tarafından takip edilen bir milletvekili profili olduğunun altını çizdi. Nazlı, viral etki yakalamış bu paylaşımın tek başına etkili bir televizyon kanalı kadar kişiye ulaştığını, 7 Haziran ile 1 Kasım seçimleri arasında 5 milyon görüntülenme ile İshak Gazel'in partisinin ulusal çaptaki seçim başarısında da etkisi bulunan faktörlerden biri olduğunu düşündüğünü söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili İshak Gazel'in Paylaştığı Video 5 Milyon Kez İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement