Milletvekili Kurt, Seçim Çalışmalarına Asarcık'ta Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kurt, Seçim Çalışmalarına Asarcık'ta Devam Etti

Milletvekili Kurt, Seçim Çalışmalarına Asarcık\'ta Devam Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt seçim çalışmalarına Asarcık ilçesinde devam etti.

10.10.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt seçim çalışmalarına Asarcık ilçesinde devam etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda halkla sohbet eden Kurt, Adnan Menderes, Mehmet Çetin Caddeleri ve Pazar Yeri esnafını ziyaret etti. Kurt, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Alişar ve Gündoğdu Mahallelerinde halkla buluşan Kurt, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı boyunca önemli sağlık reformlarına imza attığını belirten Kurt, "Aile hekimi başına düşen nüfus sayısını 3 binin altına düşüreceğiz. Bu sayede vatandaşlarımız daha rahat şekilde aile hekimlerinde tedavi olabilecekler. İhtiyaç sahibi her bir vatandaşımızın evinde bakım hizmetlerini karşılayacağız. Yurt genelinde oluşturulacak 29 sağlık bölgesinde toplam 56 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerimizi hizmete açacağız. Halkımızın sağlığını korumak için de gerekli önlemleri alacağız. Başta çocuklara yönelik olmak üzere sağlığa zararlı gıda ürünlerinin yanıltıcı, yanlış yönlendirici tanıtım faaliyetlerine yönelik tedbirler alacağız. Tütün kullanımı, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı ile etkin mücadele edeceğiz" dedi.

Alişar Mahallesi'nde yapılan beton yol çalışmasını da yerinde inceleyen Kurt, "Bütün köy yollarımız sıraya alındı. Sırayla hepsini yapacağız" diye konuştu.

Ankara'da yaşanan patlamadan dolayı hayatını kaybedenlere de başsağlığı dileyen Kurt, ailelerine sabırlar diledi. Patlamayı gerçekleştirenleri lanetleyen Kurt, "Birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaklar" ifadesini kullandı.

Öte yandan ziyaretlere İl Yönetim Kurulu Üyesi Aydan Köse, AK Parti Havza İlçe Başkanı Hami Karakaş, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kurt, Seçim Çalışmalarına Asarcık'ta Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement