Milletvekili Metiner, Sincik İlçesinde Seçim Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Metiner, Sincik İlçesinde Seçim Çalışmalarına Katıldı

Milletvekili Metiner, Sincik İlçesinde Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik ilçesini ziyaret ederek partisinin seçim karargahında partililere seslendi.

07.03.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik ilçesini ziyaret ederek partisinin seçim karargahında partililere seslendi.

Milletvekili Mehmet Metiner ve beraberindekiler, AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz, Belediye Başkan Adayı Mehmet Buz, İnlice Belde Başkan Adayı Abuzer Yakan ve partililer tarafından Sincik Boğazından karşılandı.

Metiner, ilçe merkezine geçerek AK Parti seçim karargahında partililere bir araya geldi. Seçim karargahında bir konuşma yapan Metiner, şunları söyledi:

"Sesiz çoğunluk bizden yana onlar evlerinden oturuyorlar, sandık başına gidecekler Başbakanın isminin altına mührü basacaklar. Sincikte büyük bir devrim yapacağız merak etmeyin. Ak devrim burada gerçekleşecek. Adıyaman'daki mitingimizi gördünüz bütün Türkiye gördü, bütün dünya gördü. Hiç merak etmeyiniz halkımızın kalbi bizden yana, sesiz çoğunluk bizden yana, onlar evlerinde oturuyorlar, sandık başına gittiğinizde hiç endişeniz olmasın, onlar ampulün altına Başbakan Erdoğan'ın adının altına mührü basacaklar. Güç gösterisine gerek yok biz zaten güçlüyüz, biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Göreceksiniz sandığın başına gittiğinde halkımız o kapalı kapının ardından, perdenin ardından mührü basacak. Sandıklar açıldığında bunu herkes görecek Kahta'da da görecek Sincik'te de görecek."

Daha sonra Kaymakamlığa geçen Metiner, Kaymakam Bülent Güven'i makamında ziyaret etti. Metiner, ilçenin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Güven'den bilgi aldı.

Metiner ve beraberindekiler ilçede yapımı tamamlanan okul inşaatlarında incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Metiner, Sincik İlçesinde Seçim Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement