Milletvekili Murtaza Yetiş, Gölbaşı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Murtaza Yetiş, Gölbaşı'nı Ziyaret Etti

Milletvekili Murtaza Yetiş, Gölbaşı\'nı Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti Gölbaşı İlçe Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret ederek, adayları Yusuf Özdemir’e tam destek verdiklerini söyledi.

06.03.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti Gölbaşı İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret ederek, adayları Yusuf Özdemir'e tam destek verdiklerini söyledi.

Milletvekili Yetiş, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Adıyaman mitinginde yaklaşık 65 bin kişi olduğunu belirterek, tüm Adıyamanlı hemşerilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yetiş, "Gölbaşılı hemşerilerimizin sağlık alanından daha kaliteli hizmet almasını sağlayacak olan revize projesinde uzun bir çabadan sonra sona gelindi. 20 Aralık tarihinde Sağlık Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan hastanenin inşaat yapım sözleşmesi ihaleyi alan firma ile karşılıklı imzalandı. Yer teslim aşamasına gelindi. Proje 550 gün içinde tamamlanacak. Yapım ihale bedeli 17,5 milyon TL'ye olup, yatırım tamamlandığında Gölbaşı İlçemizin yataklı tedavi hizmetleri daha nitelikli ve daha ferah bir fiziki mekanda verilmesi sağlanmış olacak. İnşaat da 1-2 hafta içinde başlayacak. Organize sanayi bölgesi için de çalışmalarımız sürüyor. Doğalgazı pek yakında OSB'ye getireceğiz. O zaman yatırımcı gelecek ve en az 300 kişiye istihdam sağlanacak" dedi.

AK Parti'nin Gölbaşı Belediye Başkanlığı adayı Yusuf Özdemir ise desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Yetiş, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nı ve esnafı ziyaret etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Murtaza Yetiş, Gölbaşı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement