Milletvekili Özbek: "Bayburt, En Fazla Yatırım Aldığı Dönemi Yaşıyor" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özbek: "Bayburt, En Fazla Yatırım Aldığı Dönemi Yaşıyor"

Milletvekili Özbek: "Bayburt, En Fazla Yatırım Aldığı Dönemi Yaşıyor"

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte Gençosman Stadyumunda incelemelerde bulunarak Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu’na başarı dileklerini iletti.

28.04.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte Gençosman Stadyumunda incelemelerde bulunarak Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu'na başarı dileklerini iletti.

İncelemeleri sonrası bir açıklama yapan Milletvekili Özbek, Bayburt'a yatırımlarımız devam ediyor ve bu yatırımlarımız daha da artacak" dedi.

Milletvekili Özbek, önce Gençosman Stadyumunda yapımına başlanan ve yapımı hızla devam eden 3 bin kişilik tribün inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Özbek, "Bayburt her alanda yatırımlar alıyor. Bugün ilimize baktığımız zaman önemli yatırımlar yapılıyor. Bayburt'a yatırımlarımız devam ediyor ve bu yatırımlarımız daha da artacak. Kop tüneli, Araklı tüneli, Bayburt Üniversitesi, Demirözü Barajı, liseler için eğitim kompleksi, sağlık alanında yaptığımız yatırımlar gururla övünerek anlattığımız yatırımlardır. Bayburt, Cumhuriyet tarihinde en fazla yatırım aldığı dönemi yaşıyor. 2002-2014 yılları arası ülkemizde ve ilimizde hayallerin gerçeğe dönüştüğü, yatırımların hızla gerçekleşerek hizmetlerin arttığı bir dönem olmuştur. 2002 öncesi Bayburt'ta doğalgaz hayal iken, bugün Bayburt Türkiye'nin doğalgazı kullanımı en yüksek ilidir. Her alanda yaptığımız reformlar 2023 Türkiye'sine yeni vizyonlar katacaktır. " dedi.

Bayburt'un 2002-2014 yılları arası sandıkta verdiği kararla hayallerinin gerçekleştiğini kaydeden Milletvekili Özbek, " Bugün Bayburt'ta gördüğüm canlılıkla üniversite öğrencilerinin ekonomimize neler kazandırdığını müşahede ettim. Yaz mevsiminde bu canlılığın başka faktörlerle de birleşerek daha da artacağını ümit ediyorum " diye konuştu. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özbek: 'Bayburt, En Fazla Yatırım Aldığı Dönemi Yaşıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement