Milletvekili Özdağ'ın Yeğen Acısı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Özdağ'ın Yeğen Acısı

Milletvekili Özdağ\'ın Yeğen Acısı

AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, bir hafta içerisinde biri darbeciler, diğeri ise PKK tarafından şehit edilen iki yeğeninin acısını yaşıyor.

17.08.2016 15:09  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, darbe gecesi Ankara'da akrabası Volkan Canöz ile Maçka'daki terör saldırısında şehit olan bir diğer akrabası polis Çağdaş Tamkoç'un acısını yaşıyor.

DARBE GECESİ MECLİS'TEYDİ

Bir hafta içerisinde 2 yeğeni şehit olan Selçuk Özdağ, darbe gecesinde yaşadıklarını ve her biri bir başka terör örgütünce şehit edilen akrabalarının acısını anlattı.

Darbe girişimi sırasında Ankara'da Meclis'te olduğunu, daha sonra Çankaya Köşkü'ne gittiğini, bakan ve genel başkan yardımcısı ile milletvekili arkadaşlarıyla süreci yönetmeye çalıştığını ifade etti.

"TÜRKİYE'NİN EN UZUN GECESİYDİ"

Özdağ, şunları söyledi:

"Başkanımız sayın İsmail Kahraman Bey ile beraber meclise geldik ve meclisi açarak CHP, MHP ve AK Parti milletvekilleri olarak oturumu başlattık. Sonra meclis bombalandı. Meclis bombalanmadan birkaç dakika önce beni akrabalarım aradı, 'Meclis'e geliyoruz' dediler."

Özdağ, " Türkiye'nin 100 yıllık geleceğini çalmak istediler. O gece belki de Türkiye'nin en uzun gecesiydi" dedi.

MECLİS'İ KORUMAYA GELİRKEN ŞEHİT OLDU

Özdağ, yeğenlerinden Ankara'da özel güvenlik firmasında çalışan Volkan Canöz'ün vatandaşlarla birlikte meclisi korumaya gelirken Genelkurmay Başkanlığı önünde cuntacı askerler tarafından şehit edildiğini belirterek, "Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Darbe girişimi sırasında şehit olanlardan bir tanesi de benim yeğenim. Vatanımız sağolsun. Devletimiz var olsun." diye konuştu.

POLİS YEĞENİ MAÇKA'DA ŞEHİT DÜŞTÜ

Şehit Canöz'ün acısı daha tazeyken bir hafta sonra 19 Temmuz'da Trabzon'un Maçka ilçesindeki terör saldırısında bir yeğenini daha şehit verdiğini dile getiren Özdağ, şunları kaydetti:

" Çanakkale'de şehitlerimiz vardı, Kut-ül Amare'de ailemizin şehitleri vardı, Güneydoğu'da şehitlerimiz vardı. Şimdi Maçka'da şehidimiz var, aynı zamanda demokrasi bekçiliği yapan vatan bekçiliği yapan şehidimiz var. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Özdağ'ın Yeğen Acısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement