Milletvekili Özdemir'den Bayram Mesajı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Özdemir'den Bayram Mesajı

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladı.

28.07.2014 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Hüzünlü bir bayram kutlayacağız"

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren, milleti birbirine yakınlaştıran Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek tüm Batmanlılar ve İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutladığını bildirdi.

Bu bayramın Müslüman coğrafyalarda yaşanan savaş ve acılar nedeniyle buruk geçeğini dile getiren Milletvekili Özdemir, başta Filistin, Suriye, Irak ve daha bir çok yerde zulüm altında inleyen Müslümanlar için en azından dua edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kardeşlik, sevgi, dostluk ve paylaşma duygularının yoğun yaşandığı bayramda kin, nefret, düşmanlık ve dargınlıkların bir kenara bırakılarak herkesin birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe, dostça bir bayram geçirmesini dileğini aktaran Özdemir, dini bayramların her zaman coşku içinde, sevinç ve neşeyle kutlandığını kaydetti.

"Gelin bu bayramda kırgınlıkları bir kenara bırakarak, kendimize ve birbirimize olan saygımızı en güzel şekliyle gösterelim. Sevinçlerimizi, yakınlaşmayı, kucaklaşmayı kardeşlik ve dostluk duygularımızı bayram sonrasına da taşıyalım, bütün bir yıla yayalım" diyen Milletvekili Özdemir, şu dileklerde bulundu; "bu düşüncelerle sevinçleriniz ve mutluluklarınız daim olsun diyor ve tüm Batmanlı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Afrika'da Somali'de açlık ve sıkıntılar içinde buruk bir şekilde bayrama giren kardeşlerimize de Allah'tan sıkıntılarını gidermesini diliyorum. Bayramın İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Özdemir'den Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement