Milletvekili Özdemir Kırsaldaydı! - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özdemir Kırsaldaydı!

Milletvekili Özdemir Kırsaldaydı!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir köy ziyaretlerinde vatandaşlarla konuştu: "Çözüm sürecinin devamı için bize destek verin"

28.03.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milletvekili Özdemir seçime sayılı saatler kala çalışmalarını sürdürdü..
Özdemir "Çözüm sürecinin devamı için bize destek verin"

30 Mart Yerel Seçimlerine sayılı saatler kala seçim çalışmalarını haftalar öncesinden başlatan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, son hafta Beşiri'de köy ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve akşam saatlerinde de aile ziyaretlerini sürdürdü.
Beşiri'de Beşpınar ve Doğankavak (Hathatke) köylerini ziyaret ederek köylülerle görüşen Milletvekili Özdemir, köylülerin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Köylere yapılan hizmetleri anlatarak seçimlerde destek isteyen Özdemir, köylerde yoğun ilgiyle karşılaştı. Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Sanayi Sitesi ve ardından bu hafta başında Yeni Ek Sanayi Sitesini gezen milletvekili Özdemir, tüm esnafları tek tek ziyaret ederek yerel seçimde destek talebinde bulundu.
AK Parti döneminde son 12 yılda Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili hazırlanan kitapçığı esnaflara takdim eden Milletvekili Özdemir, önümüzdeki seçimlerin yerel seçim olmaktan çıktığına işaret ederek, yeni Türkiye ile eski Türkiye'nin seçimi olacağını söyledi.
Gece geç saatlere kadar ev ziyaretlerinde de bulunan Milletvekili Özdemir, misafir olduğu evlerde AK Parti döneminde başlatılan gelişim hamlesini ve atılan demokratikleşme adımlarını anlattı. Aile bireylerinin sorularını da cevaplandıran Özdemir, kişi hak ve hürriyetleri ile demokratikleşme konusunda AK Parti dönemindeki gelişmelerin 80 yıl boyunca atılmadığını hatırlatarak, çözüm sürecinin devamı için tüm seçmenlerden destekte bulunmalarını istedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Milletvekili Özdemir Kırsaldaydı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement