Milletvekili Poyraz'dan Toprak Kayması Mağduru Üzümlü Köylülerine Müjde - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Poyraz'dan Toprak Kayması Mağduru Üzümlü Köylülerine Müjde

Milletvekili Poyraz\'dan Toprak Kayması Mağduru Üzümlü Köylülerine Müjde

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik’in Gölpazarı ilçesi Üzümlü köyünde yaşanan toprak kayması sonucu evleri kullanılamaz hale gelen köylülere müjdeli haberi vererek konuyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından toplam 1,6 milyon TL ödenek tahsisi yapıldığını belirtti.

02.04.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik'in Gölpazarı ilçesi Üzümlü köyünde yaşanan toprak kayması sonucu evleri kullanılamaz hale gelen köylülere müjdeli haberi vererek konuyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından toplam 1,6 milyon TL ödenek tahsisi yapıldığını belirtti.

Milletvekili Poyraz, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıllarda Gölpazarı Üzümlü köyünde meydana gelen toprak kayması sonucu, evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımıza destek sağlamak amacıyla; Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından toplam 1,6 milyon TL ödenek tahsisi yapılmıştır. Buna göre; daha önceden belirlenen hak sahiplerine yıllık yüzde 2 faizle ilk 2 yıl ödemesiz, yılda bir defa ödemeli, toplamda 10 yıl vadeli olmak üzere; 57 bin TL tutarında kredi kullandırılacaktır. Hak sahiplerine yapılacak olan konutlar Çevre il Müdürlüğümüzde bulunan tip projelerden seçilecek olup; vatandaşlarımıza ek proje maliyeti olmaksızın; 20'ye yakın tip proje içinden istediklerini seçerek konutların yapımına başlanacaktır. İlçemize tahsis edilen ödenekten dolayı, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce'ye ve katkısı olan tüm bürokratlara teşekkür eder, yapılacak olan konutların Gölpazarlı hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını dilerim" diye belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Poyraz'dan Toprak Kayması Mağduru Üzümlü Köylülerine Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement