Milletvekili Şahin, Heyelan Bölgesinde - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Şahin, Heyelan Bölgesinde

Milletvekili Şahin, Heyelan Bölgesinde

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde heyelan bölgesini ziyaret etti.

16.06.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde heyelan bölgesini ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu'yla birlikte heyelanın yaşandığı Erkenek Mahallesi Gücük mezrasını ziyaret etti. Şahin, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yaşanan heyelan sonrası AFAD ve yerel yönetimin anında bölgede halkın yaralarını sarmaya başladığını belirten Milletvekili Şahin, her türlü ihtiyacın karşılandığını ve yeni bir yerleşim alanının oluşturulması yönünde girişimlere başlandığını söyledi.

Kızılay'ın bölgede vatandaşların geçici olarak barınması için çadırlar kurduğunu ve diğer kurumların da çalışmasıyla elektrik ve su gibi ihtiyaçların giderildiğini belirten Şahin, heyelan bölgesinin yakınlarında hazine arazisi bulunduğunu ve burada yeni bir yerleşim alanı oluşturulması için ilgili birimlerin çalıştığını söyledi.

Üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını dile getiren Şahin, "Şu an evlere girmek mümkün değil. Vatandaşlar içerideki eşyaları çıkarmışlar. Allah'a hamd olsun en sevindirici taraf ise can kabının yaşanmaması. Allah devletimize zeval vermesin. Bütün birimlerimizle birlikte halkımızın yanınızdayız. Her türlü ihtiyacı şu anda karşılıyoruz ve karşılamaya da devam edeceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Şahin, Heyelan Bölgesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement