Milletvekili Salih Fırat, Sincik Köylerini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Salih Fırat, Sincik Köylerini Gezdi

Milletvekili Salih Fırat, Sincik Köylerini Gezdi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Salih Fırat seçim çalışmaları kapsamında Sincik ilçesine bağlı bazı köylerde ziyarette bulundu.

21.10.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Salih Fırat seçim çalışmaları kapsamında Sincik ilçesine bağlı bazı köylerde ziyarette bulundu.

Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, İl başkanlığı tarafından belirlenen program dahilinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Fırat, seçim çalışmalarına Sincik ilçesine bağlı Çatbahçe köyü Çavçük ve Çarhanek mezralarından başladı. Dilektepe, Hasanlı ve Çamdere Köyleri ve bağlı mezraları dolaşarak gezisini devam ettiren Fırat, gittiği her köyden köyün sorunları hakkında köy muhtarlarından bilgi alan Fırat, vatandaşların taleplerini bir, bir not ederek imkanlar dahilinde köylerin sorunlarının giderileceğini belirti. 1 Kasım seçimin çok kritik olduğunu ve Türkiye'nin çok hassas bir süreçten geçtiğini söyleyen Fırat, köylülerden destek istedi. Fırat, "Şampiyon ilçemiz Sincik'e bağlı Çatbahçe, Dilektepe, HasanlI ve Çamdere köylerimizi gezerek vatandaşlarımızla buluşmaya çalıştık. Bu Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik. Köylü milletin efendisidir, anlayışıyla hareket edip her anlamda köylü vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın sıkıntılarını yerinde inceleyip çözüme kavuşturmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Vatandaşlarımız AK Parti hizmetlerinden memnunlar, gittiğimiz her köyden bu memnuniyeti görüyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde Adıyaman'da 5-0 yaparak tarih yazacağız. Huzur diyoruz, kardeşlik diyoruz ve sen yok ben yok Türkiye var mantığıyla Ak Partiyi 2023 hedeflerine ulaştıracağız" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Salih Fırat, Sincik Köylerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement