Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçiminin Ardından

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı tarafından, 1 Kasım'da yapılan seçimlerini değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenlendi.

04.11.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı tarafından, 1 Kasım'da yapılan seçimlerini değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenlendi.

26. Dönem Milletvekili Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, AK Parti Nevşehir Milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ortak basın toplantısı gerçekleştirdi.

Göktürk açıklamasında, 1 Kasım'ın Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, toplumun her kesiminden AK Parti'ye yoğun destek geldiğini gözlemlediklerini belirtti.

Göktürk, "Halk AK Parti üzerinde uzlaşı sağladı. Mevzu vatanın istikbali olduğu için doğusu, batısı millet bilinciyle kararını ortaya koydu. Türkiye yeniden istikrara kavuştu, seçimin henüz ertesi gününde emlak satışlarında bile gözle görülür artış yaşandığı bilgisini aldık. Toplum istikrarlı günlere AK Parti ile yeniden dönüş yaptı" dedi.

Açıkgöz ise konuşmasına seçmelere teşekkür ederek başladı. Açıkgöz, "Halkımız güvenli bir gelecek için tek partili bir iktidar istedi. AK Parti dışında bunun gerçekleşemeyeceğini gördüğü için de bize yeniden görev verdi. Bizler de sorumluluk bilinciyle gece gündüz çalışarak 78 milyon insanımızı kucaklayıcı ve milletimizin  daha çok faydalanabileceği hizmetleri hayata geçirebilme gayretinde olacağız" diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinde milletvekilliği düşen ancak partisinin Nevşehir'de oy oranının artmasıyla yeniden milletvekili seçilen Gizligider, "7 Haziran seçimlerinde halkımızın verdiği ince mesajı aldık ve milletimiz yararına yeni projeler hazırlayarak, analizler yaparak 1 Kasım seçimlerine girdik. AK kadroya gösterilen teveccüh ile de görülmemiş yeni bir rekorla seçimi kazandık" ifadesini kullandı.

Gizligider, "Türkiye'de 7 Haziran'dan sonra adeta fetret devri yaşandı. Ancak son seçim sürecinde, diğer siyasi partilere gönül vermiş seçmenler de AK Parti'ye güçlü destek verdi. Bize düşen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hizmetlerimize daha büyük şevkle devam edeceğiz. Ampulün ışığı Türkiye'yi aydınlatmaya devam edecek"

AK Parti Nevşehir Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar da yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement