Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçiminin Ardından

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, 1 Kasım Genel Seçimi'nin ardından Elmadağ ilçesine geldi.

04.11.2015 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, 1 Kasım Genel Seçimi'nin ardından Elmadağ ilçesine geldi.

Elmadağ ilçesine kalabalık bir araç konvoyuyla gelen İpek burada, AK Parti Elmadağ İlçe Başkanı Eyyüp Tekiner ve partililer tarafından karşılandı.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden İpek, yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinde elde edilen sonucun önemine dikkati çekti. İpek, tüm Türkiye'ye moral veren bir seçim sonucu olduğunu belirten İpek, şöyle konuştu:

"Türkiye üzerine oynanan bütün oyunları bozan önemli bir seçimdi. Tüm dünyanın gözü bu seçimde Türkiye'nin üzerindeydi. Dünyadaki bütün küresel oyuncular bilek güreşini, meydan okumasını etrafımızdaki coğrafyada yapıyorlardı. Amerika'daki, İngiltere'deki, Almanya'daki bütün gazeteler, sürekli Türkiye'deki bu seçimi yazdı. Bana göre Kurtuluş Savaşı'ndan sonra, cumhuriyet tarihimizin bazı aşamalarından sonra çok partili hayatımızın belki de en önemli seçimini yaşadık. Türkiye'yi bir darboğaza doğru sürüklemek istediler, fakat millet bu darboğazı sandıkta aştı. Bundan sonra işimiz daha iyi olacak, daha kolay olacak, daha iyi mücadele edebileceğiz. Bu aziz millet gerçekten her şeyin farkında, her şeyi çok iyi değerlendiriyor. Kim ne oyun oynarsa oynasın son olarak nasıl oyun yazılacağını, nasıl senaryo yazılacağını millet 'Ben belirlerim' dedi. Bütün milletin morali de seçim sonuçlarıyla yükselmiş oldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement