Milletvekili Tunç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç Açıklaması

Milletvekili Tunç Açıklaması

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Av. Hüseyin Manav ve yönetim kurulu üyelerine il binasında gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısına katıldı.

23.01.2015 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Av. Hüseyin Manav ve yönetim kurulu üyelerine il binasında gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti İl Başkanı Avukat Hüseyin Manav konuşmasına ilk yönetim kurulu toplantısında kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Tunç'a teşekkür ederek başladı. İl başkanlığı seçim süreci ile ilgili teşkilat mensuplarını bilgilendiren Başkan Manav, bu süreçte kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti. Manav, "Yönetime yeni katılan arkadaşlarımız oldu aramıza hoş geldiniz diyerek yeni Türkiye yolunda Bartın'dan katacağımız gücün daha fazla olması çabasında olacağız, bundan sonraki dönemler içerisinde teşkilatlarımızın, partimizin, ülkemizin yeni ufuklara ulaşması için üzerimize düşen görevi birlikte yaparak yeni başarılara imza atmak için çalışacağız" dedi.

Milletvekili Tunç, Bartın'a 2 milyar lira tutarında kamu yatırımı kazandırdıklarını belirterek, "Devam eden projelerimizin tutarı 1,8 milyar lira, Bartın tarihinin en büyük yatırımlarını AK Parti iktidarı sayesinde ilimize kazandırdık, bizim siyasetimiz, icraat siyasetidir, memleketimize eserler kazandırma siyasetidir, muhalefetin karalamalarına ayıracak zamanımız yoktur, halkımız bizleri çok iyi tanıyor, her daim onların sorunlarını çözmek için çalıştığımızı çok iyi biliyor, yeni dönemde kongreler sonrası güç tazeleyen teşkilatlarımızla birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement