Milletvekili Tunç, Hıdrellez Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç, Hıdrellez Etkinliklerine Katıldı

Milletvekili Tunç, Hıdrellez Etkinliklerine Katıldı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ın Kumluca beldesine bağlı Öncüler köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez etkinliklerine katıldı.

09.05.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın Kumluca beldesine bağlı Öncüler köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez etkinliklerine katıldı.

Her yıl Mayıs ayının ilk Pazar günü Kumluca beldesinin Öncüler köyünde geleneksel olarak gerçekleştirilen Hıdrellez etkinlikleri bu yıl da AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Güney, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Metin Çetin ve çevre köylerden ve gurbetten gelen Kumlucalıların katılımı ile gerçekleştirildi. Yoğun ilginin gösterildiği hıdrellez etkinliği Kumluca Öncüler köyü camide Kuran-ı Kerim okunması, ilahiler ve dualarla başladı. Camide yapılan ibadetin ardından, davetlilere yemek ikramı yapıldı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Herkesin hıdrellezini kutlayarak, bu güzel geleneği yaşatarak, birlik ve beraberliğin kaynaşmanın en güzel örneğini gösteren hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç, Hıdrellez Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement