Milletvekili Tunç Pazaryeri Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç Pazaryeri Esnafıyla Buluştu

Milletvekili Tunç Pazaryeri Esnafıyla Buluştu

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Bartınlı Merkez kapalı pazaryeri esnafını ziyaret ederek destek istedi.

04.06.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Bartınlı Merkez kapalı pazaryeri esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Milletvekili Tunç, Bartın Kapalı Pazar esnafları ziyaret ederek, işyerlerinde esnaflarla sohbet etti. Ziyaretleri sırasında Bartınlılarla da selamlaşarak hal ve hatırlarını soran Milletvekili Tunç'a esnafların ve vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Tunç, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "Bizler esnafımızı ve vatandaşlarımızı seçimden seçime hatırlayan değil, her zaman onların yanında, onlarla birlikte olmaya çalıştık, halkımızın arasından hiç çıkmadık, bir taraftan Bartın'a büyük yatırımların kazandırılması için gecemizi gündüzümüze kattık, bir taraftan Meclisteki çalışmalarımızla Bartın'ı Ankara'da en güzel şekilde temsil etmeye ve Bartın'ın sesi olmaya çalıştık" dedi.

"ORTAK PAYIMIZ BARTIN"

Esnafları tek tek ziyaret eden Tunç, Bartın hedeflerinin olduğunu belirterek; "Halkımızın ilgisi de bunu gösteriyor, Allah bu ilgi ve teveccühe layık olmayı nasip etsin, Bu seçimlerde oyumuzu Bartın'ın geleceği için oy kullanacağız, geçmişte başka partilere oy vermiş olabilirsiniz ancak bu seçim Bartın ve Türkiye için çok önemli, ortak paydamız Bartın'a kazandırdığımız büyük yatırımların devamı için, yeni yatırımların Bartın'a gelmesi için vereceğimiz oylar çok önemli. Onun için diyoruz ki; Bartın'da AK Parti'den iki milletvekili ile temsil edilelim, Ankara'da elimiz daha güçlü olsun. Bartın kazansın, memleketimize eser üzerine eserler getirelim. Bartın'ın geleceği parlak olsun" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç Pazaryeri Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement