Milletvekili Tunç'tan Amasra'ya Fakülte Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç'tan Amasra'ya Fakülte Müjdesi

Milletvekili Tunç\'tan Amasra\'ya Fakülte Müjdesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni dönemde Amasra’ya Bartın Üniversitesi bağlı fakülte açılacağını açıkladı.

06.06.2015 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni dönemde Amasra'ya Bartın Üniversitesi bağlı fakülte açılacağını açıkladı.

Tunç, "Ben ve diğer Milletvekili adayımız Mustafa Yelkenci sizlerin Ankara'daki sesi olacağız. 2,5 milyarlık yatırımı memleketimize kazandırdık, halen devam eden 2,5 milyar liralık yatırımımız var, tamamladığımızda Bartın, 5 milyarlık kamu yatırımını kazanmış olacak. Yeni dönemde yeni projeleri de ilave ettiğimizde Bartın AK Parti iktidarından en çok faydalanan illerimizden olacak. 7 Haziran'da AK Parti olarak 2'de 2 yapalım. Birlikte daha güçlü olalım. Yeni Türkiye yolunda 2. yarıyı başlatalım" dedi.

AMASRA'YA YENİ LİSE

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra Çok Programlı Lisesinin yapım ihalesinin 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirildiğini belirterek, okulun 24 derslikli 6000 metrekare kapalı alana sahip, mimarisiyle göz dolduran modern bir eğitim yuvası olacağını ve inşaatın 7 ayda tamamlanacağını söyledi.

Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi'ne önümüzdeki üç yıl için Bütçeden toplam 224 milyon 467 bin lira ödenek öngörüldüğünü belirterek, "2015-2016-2017 yıllarının Üniversitemizin yeni kampüs alanının da faaliyete geçtiği yıllar olacak ve Bartın, büyümeye devam edecek" dedi.

"HEDEFİMİZ 30 BİN ÖĞRENCİ"

Milletvekili Tunç, Bartın Üniversitesi'ni 2008 yılında 3 fakülte ile kurduklarını belirterek; "Şu anda Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Orman, Edebiyat, Eğitim, Fen, İslami İlimler Fakülteleri olmak üzere 7 fakülteye sahip. Hedefimiz 30 bin öğrenci sayısına ulaşmaktır" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç'tan Amasra'ya Fakülte Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement