Milletvekili Umut Oran Başkan Bozbey'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Milletvekili Umut Oran Başkan Bozbey'i Ziyaret Etti

Milletvekili Umut Oran Başkan Bozbey\'i Ziyaret Etti

Bursa’da çeşitli temaslarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

05.12.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da çeşitli temaslarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Oran, "Nilüfer modeli diğer ilçelere de anlatılmalı" dedi.

Oran'ın ziyaretinde belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin de hazır bulundu. Nilüfer'in Türkiye'ye örnek çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Umut Oran, Nilüfer'de her iki seçmenden birinin CHP'ye oy verdiğini söyledi.

Bursa'nın Mudanya dışındaki 15 ilçesine Nilüfer modelinin iyi bir şekilde anlatılması gerektiğini vurgulayan Oran, 2015 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde oy oranını artırmak için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğinin altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 95 yıllık köklü bir tarihi olduğunu söyleyen Oran, "Türkiye hala 1980 model siyasetle yönetiliyor. Yaşanan sıkıntıları hep birlikte aşacağız" şeklinde konuştu.

İstanbul Milletvekili Umut Oran'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, seçimlerde çıtayı daha yukarı çekmek istediklerini belirtti. Kadın seçmenlere daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirten Bozbey, "Bir kişi bile bizim için önemli" dedi.

Ziyaretin sonunda Bozbey, Milletvekili Umut Oran'a 5 bin 990 kişiyle yapılan Atatürk portresi hediye etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Umut Oran Başkan Bozbey'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement