Milletvekili Ünal, Yılmaz ve Türkcan'a Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ünal, Yılmaz ve Türkcan'a Destek İstedi

Milletvekili Ünal, Yılmaz ve Türkcan\'a Destek İstedi

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve Ulubey Belediye Başkan Adayı İsa Türkcan'a Ulubey’in köylerinden destek istedi.

22.03.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve Ulubey Belediye Başkan Adayı İsa Türkcan'a Ulubey'in köylerinden destek istedi.

Enver Yılmaz ve İsa Türkcan ile birlikte Ulubey'in bazı köylerini ziyaret eden Milletvekili Fatih Han Ünal yaptığı konuşmada, 12 yıl önce okula giden öğrencilerin kitap bile almaya gücü yokken, şimdi ücretsiz kitapların verildiğini, hatta sınıfların teknolojiyle donatıldığını söyledi. Ünal, "Eskiden kitap alınamazken şimdi ücretsiz kitaplar veriliyor. Hatta tablet bilgisayar dağıtmaya başladık çocuklara, akıllı tahtalarla okuyacaklar. İnşallah her yere ulaşacak. Çıkıp bu meydanlarda konuşanlar, o duble yolları göremiyorlarsa, o tünellerin içerisinden geçerken anlayamıyorlarsa, şu havaalanını, şu üniversiteyi, bu ülkenin bu ilin gelen hizmetlerini göremiyorlarsa, bir kez daha düşünsünler. Ama bu milletimiz bunu çok iyi biliyor. Siz halkımız çok iyi biliyorsunuz" dedi.

"YGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Milletvekili Fatih Han Ünal, yarın YGS'ye girecek olan öğrencilere başarılar dileyerek, "23 Mart 2014 Pazar günü yarın YGS var. İlimizde de pazar günü öğrencilerimiz sınava girecekler öncelikle ben bu öğrencilerimize başarılar diliyorum. AK Parti olarak iktidara geldiğimizde üniversitelerin sayısını 76'dan 175'e çıkardık. İlimize de üniversite açtık şu anda 15 bin öğrencimiz var. Üniversite burslarını 45 liradan, 280 TL'ye çıkardık. Pazar günü yapılacak olan YGS, üniversite kapısından içeri girmenin ilk aşaması olacak. Öğrencilerimize tekrardan başarılar diliyorum" diye konuştu.

"BU MİLLETİ KANDIRDILAR"

Yıllardır milletin aldatıldığını da belirten Milletvekili Fatih Han Ünal şöyle devam etti: "Grup yollarını büyükşehir yapacak, bu yollar AK Parti olursa yapılacak, AK Parti olmazsa eskiden olduğu gibi her şey yarım kalır. Yıllardır milleti aldattılar, ama biz hizmet etmeye geldik ve hizmet ediyoruz. Biz onun için bu şehrimizi büyükşehir yaptık, daha çok hizmet yapmak için Ordu 30'uncu büyükşehir oldu. Biz AK Parti'ye destek istemeye geldik. Başbakanımız diyor ki; 'Bu hizmetlerin önüne engel koymak isteyenlere şurada bir taş var, onu kaldırmak size düştü, bu hizmetleri ikiye katlayacağız, yeter ki bu sandıkta sizin destekleriniz devam etsin'. Bu hizmetlerin devam etmesini istemeyenler yola taş koyuyor ama bu taşı bu yoldan yine tabii ki milletimiz kaldıracak. Biz omzumuza yüklediğiniz iradenizi kimseye bırakmadık, kimseye yedirmedik. İsrail'e de özür dileten bir Başbakanımız var. Böyle bir Başbakan'ın elbette biz de arkasında dimdik duracağız."

"İNANDIĞIMIZ DAVADAN VAZGEÇMEYİZ"

İnandıkları davadan asla vazgeçmeyecek olduklarını söyleyen Milletvekili Fatih Han Ünal konuşmasını şöyle tamamladı: "Bu ilden 2011 yılında milletvekili yaptığınız eski Bakan İdris Naim Şahin bu partide önemli yerlere geldi. Bu partide, bu partinin genel başkanı başbakanımız en zor günlerde elinden tuttu. En önemli görevleri verdi. Biz de hemşehrimiz olarak buna sevinmiştik. Ama görev verilmeyince sırtını döndü. Ama dersini alamayanlara ne diyeceksin. İhanet mi, kindarlık mı, bu milletten intikam almak mı, gelecek hizmetlerin önünü kesmek mi? Neye sayarsanız sayın. Biz şimdi sizin de hemşehriniz olan, içinizden biri olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz ve Ulubey Belediye Başkanımız İsa Türkcan'a destek istiyoruz. İnşallah 30 Mart'ta siz halkımız en iyi cevabı sandıkta vereceksiniz. Biz inandığımız davadan asla vazgeçmeyeceğiz, yola devam edeceğiz. 30 Mart'ı hepimiz hep beraber, tam bir destekle Sayın Başbakanımızın yanında olacağız. Ulubey'in yol sorunu ile ilgili de gerekli adımlar atıldı. İnşallah yapılacak, daha önce ihalesi yapılan ama yarım kalan yollarınız ilk etapta yapılacak. İhalesi yapılmış yarım kalan yollar AK Parti'li bir belediye ile inşallah yine bizim uhdemizde çözüme sonuca ulaşacak hem büyükşehirde hem de ilçede AK Parti'li bir belediye başkanı ile bu hizmetleri hep beraber sonuca götüreceğiz, daha yeni projeleri, hizmetleri hayata geçireceğiz."

Öte yandan, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, eski AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Ulubey Belediye Başkanı Akif Atlı ve Ulubey Belediye Başkan Adayı İsa Türkcan, Ulubey'in Belenyurt, Güvenyurt, Güzelyurt ve Durak köylerini ziyaret ettiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ünal, Yılmaz ve Türkcan'a Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement