Milletvekili Ünüvar'ın Aa'yı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Ünüvar'ın Aa'yı Ziyareti

Milletvekili Ünüvar\'ın Aa\'yı Ziyareti

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

23.03.2017 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ünüvar, ziyarette 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çekerek Türkiye'nin iç kavgalarla çok enerji kaybettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet modelinin hesap verilebilir bir sistem olduğunu, yeni sistemin çok daha demokratik ve kucaklayıcı olduğunu dile getiren Ünüvar, şöyle devam etti:

"Mevcut anayasal sistemde Cumhurbaşkanı parlamenter sistemin yapısına uymayacak şekilde yetkili ama öte yandan herhangi bir sorumluluk içerisinde değil. Bu 16 Nisan'daki referandumla 'Evet' tercihi çıkarsa ki, ona inanıyorum o zaman yetkili ve parlamento denetimine tabii tutulan bir yapı gelecek.

Yeni sistem, gerçekten iç kavgalardan arınmış, güçlü parlamento tarafından denetime tabii yeni yönetim sistemi olacak. Ben Türkiye'nin böylelikle çok daha güçlü olacağını düşünüyorum."

"AA sesimizi dünyaya duyuruyor"

Anadolu Ajansı'nın başarılı haber çalışmalarını da takdirle takip ettiklerini belirten Ünüvar, "Anadolu Ajansı tarihe not düşen çok önemli bir kuruluşumuz. Yaptığı çalışmalarla büyük bir ilgi ve dikkatle takip ediyoruz. Anadolu Ajansı sesimizi dünyaya duyuruyor. Klasik medyanın dışına çıkarak sesli ve görüntülü haberlerinizi sosyal medya üzerinde paylaşıyorum." diye konuştu.

Ünüvar, daha sonra Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik'e 15 Temmuz darbe sürecini anlatan "Gazi Meclis'te O Gece" kitabını hediye etti.

Bölge Müdürü Firik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ünüvar'a Anadolu Ajansı'nın 2016 yılı almanağını hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Ünüvar'ın Aa'yı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement