AK Parti'li Üzülmez'den Derbent Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Üzülmez'den Derbent Belediyesine Ziyaret

AK Parti\'li Üzülmez\'den Derbent Belediyesine Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, beraberindeki heyetle birlikte Derbent Belediyesini ziyaret etti.

09.05.2014 16:58  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez beraberindeki heyetle birlikte Konya'nın Derbent İlçe Belediye Belediyesi'ni ziyaret etti.

Üzülmez, beraberindeki AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ramazan Özkaya, Meram Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Arlı ve Çumra Eski Belediye Başkanı Nasır Ersöz'le birlikte Belediye Başkanı Hamdi Acar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Derbent İlçe Başkanı Hamdi Kuyubaşı ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Üzülmez ve beraberindekiler Acar'ı yerel seçimlerde yeniden belediye başkanı seçilerek işbaşına gelmesinden ötürü kutladı. Acar'a 3'üncü dönem belediye başkanlığı döneminde de başarı temennisinde bulunan Üzülmez, seçim sonuçlarının Konya genelinde olduğu gibi Derbent ilçesinde de bekledikleri başarıyla sonuçlandığını ifade etti. Üzülmez, ilçe halkının AK Parti belediyecilik hizmetlerinin devamı yönünde iradesini ortaya koyduğunu belirterek, ilçeye hep birlikte el ele vererek hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Hamdi Acar da, yeni dönemde yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde bölgeye daha fazla hizmet geleceğini, seçim döneminde de hep bunu dillendirdiklerini söyledi. Acar, Derbent ilçesinin en iyi hizmetlere layık olduğunu, bölgeye bundan sonra daha fazla hizmet gelmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Üzülmez'den Derbent Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement