Milletvekili Yaşar Tüzün Teşekkür Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika
Politika

Milletvekili Yaşar Tüzün Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Milletvekili Yaşar Tüzün Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, teşekkür ziyaretleri başladı.

13.06.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, teşekkür ziyaretleri başladı.

11 Haziran günü Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Tüzün, Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerine giderek seçmenlere teşekkür etti. Tüzün, buralarda yaptığı konuşmalarda, 2011 yılında devrettiği emanetini geri aldığını belirterek "7 Haziran Türkiye için, Bilecik için bir milattır. Bizlere sandıkta gösterdiğiniz teveccüh ile kutsal bir görev verirken aynı zamanda büyük bir sorumluluk yüklediniz. Bu görevi yerine getirirken sadece parti anlayışıyla hareket etmeyeceğim. Sizlere kampanya sırasında verdiğim söz doğrultusunda bütün Bileciklilerin milletvekili olacağım, ayrım yapmadan hizmet edeceğim. Kampanyamız sırasında 'Bilecik için doğru seçim' sloganını kullanmıştık. Milletvekilliğimiz süresince, Parlamento'da hizmet ederken bu sloganı hiç unutmayacağım, Bilecik'in doğru bir seçim yaptığını göstermek için uğraşacağım. Bilecik için, Türkiye için yapılması gereken çok işlerimiz var. Bilecik'in de Türkiye'nin de makus talihini değiştireceğiz. Halkımız bu seçimlerde tüm partilere sağduyu mesajı verdi. Koalisyon yapın, uzlaşın dedi. Dikkat ederseniz seçim öncesindeki gerginlik kalktı, siyasi gerilim yerini rahatlamaya bıraktı. Bu seçimde kampanyamız sırasında bize inanarak gece gündüz demeden bizimle beraber çalışan tüm teşkilat üyesi arkadaşlarıma, ev ev dolaşan bayan kardeşlerimize, gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız demiştik, birlikte başardık" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Yaşar Tüzün Teşekkür Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement