Milletvekili Yetiş, "Durmak Yok Yola Devam" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yetiş, "Durmak Yok Yola Devam"

Milletvekili Yetiş, "Durmak Yok Yola Devam"

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti Sincik İlçe Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti.

30.04.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti Sincik İlçe Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti.

Milletvekili Yetiş'i, AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz, İl Genel Meclisi Üyesi Abuzer Yaşar ve partililer tarafından seçim irtibat bürosu önünde karşıladı. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Sincik ilçe Başkanı Şevket Öksüz, "Sayın Vekilimize ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş yaptığı konuşmada, "Milletimizin verdiği destek ve dua ile bu 4 yıl içerisinde AK Parti çatısı altında elimizden geldiğince güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Belki Adıyaman'ın her tarafına yetişmeye çalıştık ama, Sincik'imizin bizim kalbimizdeki, gönlümüzdeki yeri ayrı olmasının sebebi ile açıkçası daha çok hizmet etmeye çalıştık. Hekim olduğum için sağlık ihtiyaçlarını başta gidermeye çalıştık, elhamdülillah Sincik'imize kalıcı bir eser olarak hastane binamızı kazandırmanın onuru içerisindeyiz. Hamdolsun yolumuzu bitirdik, banka şubesinin Sincik'e gelmesi küçük ama, Sincik için büyük önemli bir hadise. Sincik Belediyesine çok ciddi katkı ödenek sağlandı, bunun üzerinden de Sincik'imize önemli hizmetler geleceğini ümit ediyoruz. AK Parti Adıyaman'ımızın tüm ilçelerine en uzak köylerine kadar gerçekten önemli imkanlar sundu.

Size, bunları da biz gücümüz nispetinde ulaştırmaya çalıştık. Özellikle bu bölgemiz için Koçeli Barajı sulama projesi kapsamında 10 bin hektarlık araziyi sulama projesi kapsamına aldık. Bu alanın sulu tarıma kavuşması ile birlikte Sincik'in gerçekten daha iyi bir noktaya geleceğini ümit ediyorum. Tabi siyaset bizim için bir hizmet aracı idi, önemli olan burada mevkiler makamlar değil, o hizmeti yapabilme imkanıdır, o imkanı bulduğumuz her yerde hizmette geri kalmayacağız. Bugün ki ziyaretim bir veda ziyareti değildir, 7 Haziran seçimleri için bir rutin ziyarettir, durmak yok yola devam" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yetiş, 'Durmak Yok Yola Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement