Milletvekili Yetiş Pazarcı Esnafına Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yetiş Pazarcı Esnafına Teşekkür Etti

Milletvekili Yetiş Pazarcı Esnafına Teşekkür Etti

Seçim bölgesi Adıyaman’da 30 Mart yerel seçimi sonrası bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, pazarcı esnafını ziyaret ederek AK Parti’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

14.04.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim bölgesi Adıyaman'da 30 Mart yerel seçimi sonrası bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, pazarcı esnafını ziyaret ederek AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Çelikhan, Gölbaşı, Samsat ve Kahta Belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek tebrik eden Yetiş, ilçe teşkilatlarına teşekkür etti. Esnafla bir araya gelen Yetiş, AK Partiye verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Seçimden zaferle çıkmakla daha büyük bir yükün altına girdiklerini ifade eden Yetiş, şimdiden Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara başladıklarını, adayın belli olmasına kadar bir dizi değerlendirme turları yapacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin Yeni Türkiye yolunda çok önemli bir kilometre taşı olduğunu vurgulayan Yetiş, bıkmadan usanmadan millete hizmet yolunda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini söyledi.

Pazarcı esnafı da Milletvekili Yetiş'e seçimin hemen sonrası yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yetiş Pazarcı Esnafına Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement