Milletvekili Yılmaz Tunç: "Kalkınmanın Temeli Eğitimdir" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yılmaz Tunç: "Kalkınmanın Temeli Eğitimdir"

Milletvekili Yılmaz Tunç: "Kalkınmanın Temeli Eğitimdir"

Eğitim-Bir Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Sadettin Dede ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler.

28.12.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Sadettin Dede ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler.

Eğitim-Bir Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Sadettin Dede beraberinde Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Bayrak, Kilimli Spor Lisesi Müdürü Recep Alkuş ile birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'de ziyaret ederek yeni dönemde de başarılar dilediler.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'ta Eğitim-Bir Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Sadettin Dede ve beraberindeki eğitimcilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Kalkınmanın temelinin eğitimle mümkün olduğunu bu bilinçle AK Parti hükümetlerinin bütçede en fazla payı eğitime ayırdığını, bundan sonra da ayırmaya devam edeceğini söyledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yılmaz Tunç: 'Kalkınmanın Temeli Eğitimdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement