Milletvekiliği Seçimlerinin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekiliği Seçimlerinin Ardından

7 Haziran'da yapılan 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den Adıyaman Milletvekili seçilen Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat ve Salih Fırat ile İl Başkanı Seyfettin Bilen, Çelikhan ilçesinde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

12.06.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran'da yapılan 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den Adıyaman Milletvekili seçilen Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat ve Salih Fırat ile İl Başkanı Seyfettin Bilen, Çelikhan ilçesinde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlçe girişinde Belediye Başkanı Mustafa Bulut, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı ve çok sayıda partili tarafından karşılanan milletvekilleri, ilçe teşkilatına geçerek partililerle bir araya geldiler.

Çelikhan halkının her daim kendilerine gerekli desteği verdiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Çelikhan'ın bu seçimde yine üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirterek ilçe halkına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise muhalefet partilerinin zafer elde etmiş gibi sevinmelerinin bir anlam ifade etmediğini ve AK Parti'nin seçimde yine birinci parti olduğunu söyledi.

Milletvekilleri, daha sonra esnafları ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekiliği Seçimlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement