Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor - Son Dakika
Politika

Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz" dedi.

07.11.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz" dedi.

TBMM'de 26. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor. Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek kayıt yaptırdı.

Meclis'e eşi Esra Şimşek ile ikiz kızları Sara ve Azra ile birlikte gelen Şimşek, kayıt işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, "seçimin ardından mutlu bir tablo" ifadesi üzerine Şimşek, "Hamdolsun hem ülke olarak hem aile olarak oldukça mutluyuz. Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Vaatlere ilişkin bir beklenti olduğunun belirtilerek, "Ne kadar sürede bu beklentiler yerine gelir?" sorusu üzerine Şimşek, şunları söyledi:

"Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz. Ama bence daha önemlisi uzun vadede vatandaşımıza ciddi kazanımlar sağlayacak olan reformları hayata geçirmektir. Bence AK Parti'nin en önemli vaadi reformdur. Reformları biz gerçekleştirebilirsek başarılı olacağız inşallah."

Bu arada, Şimşek'in ikiz kızları ellerindeki gülü sallayarak basın mensuplarına poz verdi. Şimşek ayrıca gazetecilere baklava dağıttı.

AK Parti'nin Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ile CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker de kayıt yaptırdı.

Bazı milletvekilleri, basın mensupları ve görevlilere seçim bölgelerine özgü yiyecek dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement